Андрей Райчев: В България има отдавна невиждана политическа обстановка (видео)

  • 13 февруари 2017 08:50

  • 13373
  • 8
Андрей Райчев: В България има отдавна невиждана политическа обстановка (видео)
©

Кашата, която забърка Меркел тепърва ще расте. Тепърва ще падат глави в Европа. В Турция цъка бомба. Това каза социологът Андрей Райчев в ефира на БТВ.

България има отдавна невиждана политическа обстановка, защото не знаем кой ще спечели изборите. Той прогнозира победа на ГЕРБ на изборите, но с малко“.

Краят на БСП ще дойде в деня, в който БЗНС се обедини. Партията беше в много лошо положение, до изборът на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Силата им идва от новото ръководство и справянето с въпроса с многото левици. Всички левици в Европа се обявяват за антинационалистки и се прилепват до десните. Нинова има точно обратната политика. Това ще доведе до по-голяма победа в България“, смята Райчев.

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, за да е добър президент трябва по-малко да му се диктува в ухото какво да прави. Той трябва да се научи“, даде съвет социологът.

Според Райчев десницата няма да има представителство в следващото НС. Това ще доведе до протести.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
13373 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2017.02.15 | 13:46

8
Социолозите винаги много приказват предизборно, но нямат обяснение за грешните си прогнози след избори.
rosemary

2017.02.15 | 09:30

7
Браво на екс министъра на МВР (трябва добре да се запомни името му . всеки ,Вучков мисля че се казваше) Това е човекът, който може да бъде полезен за Българиял Даде си оставката но на Бойко не му мигна, тое е с мафията и продължи с нея. Той може да излъже малко хора за кратко време, може да излъже и много хора за дълго време, но да излъже всички завинаги не може. - това го е казъл Аблрахъм Линкълн, то важи за нашия Бойко. Проверка до дупка на цялата му дейност заедно с проверка и на главния прокурор.

2017.02.15 | 09:29

4
Не знам кой ще спечели изборите,но едно знам че положението при управлението на Герб от година на година ставаше от лошо по лошо.Така не се живее и това не може да продължава.
...

2017.02.15 | 09:29

6
Напротив. Може да се живее така и ще продължава.

2017.02.15 | 09:29

5
Много си далеч от истината.Това не е живот а съществуване на границата с мизерията.Поинтересувай се само за последните 5-6г с колко се е увеличил броят на онкоболните в България.
НИНОВА -НАЧЕЛО НА ПАРТИЯТА НА ОЛИГАРСИТЕ

2017.02.15 | 09:29

3
СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ЛИ Е БСП? ТВЪРДО НЕ ! ТАМ СА СЪБРАНИ ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ И МИЛИОНЕРИ НАПРАВИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ, ОВЧАРОВ, ..... . ВСЕ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ТРАФИКАНТИ НА ВАЛУТА, ФИНАНСОВИ ШМЕКЕРИ, ЕНЕРГИЙНИ МАФИОТИ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА СЕ НАРЕКАТ ТЕЗИ ДРУГАРИ ? ТЕ СА КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ. ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ И ИДЕАЛА НА ДЯДО БЛАГОЕВ.

2017.02.15 | 09:29

2
А Борисов и Цветанов кви са бе - те не са само олигарси а и диктатори.
rosemary

2017.02.14 | 09:38

1
Няма по-голям лъжец от Бойко Борисов. Народе, осъзнай се, не се поддавай на лъжите и измамите. Герб трябва да отиде в историята. Бойко Борисов поведе война с мафията и всъщност той я узакони в България и вижте само как ви приимамва. Не се плашете, той заедно с главния прокурор трябва да са в затвора и тогава ще просветне на народал

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини