Днес е празник на любовта и секса!

  • 13 февруари 2017 06:10

  • 24639
  • 1
Днес е празник на любовта и секса!
©

Луната е в знак Дева. Особено актуални са въпросите, свързани със здравето на човека и здравословният начин на живот. Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт.

Може да се предприемат разтоварващи дни или гладуване. Добре е да се правят процедури по очистване на кръвта, за лечение на кожни заболявания. От 14:37 до 22:44ч Луната ще е „без курс”. Не предприемайте важни неща. В 22:44ч Луната се премества в знак Везни.

17-я лунен ден (до 20:42ч) На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. На хората привикнали постоянно да размишляват за живота и своето място в света, да напомним, че Вселената един път в месеца може да просъществува и без вашите високи душевни пориви. Постарайте се да не се самовглъбявате днес. В този ден забравете всичко, на което са ви учили родителите и в училище. Не правете това, което не ви харесва, но трябва. Въобще забравете днес думите “трябва” и “съм длъжен”. Забравете за всички дела и грижите. Спомнете си, че имате чувства. Погледнете и към отсрещния пол. Днес трябва да се лее река само от любов, влюбеност и влечение. От сериозните дела в 17-я лунен ден се приветства само едно - сватба. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете, танцувайте!

Отношения – Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство просто така и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни претенции и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към жената, родителите към децата.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре. Приемете любовта, където и да ви застигне страстта. Няма нужда да сдържате в това денонощие своите еротични фантазии. Отпуснете се и се отдайте на воля на секса!

Бизнес – В този период не трябва да изисквате от служителите си интензивна работа. Добро време за фирмена вечеринка. Това ще позволи не само на служителите да изпуснат „парата”, но и да пообщуват с всички в неформална обстановка. Това ще позволи в бъдеще колективът да стане по-сплотен. Подходящо време за провеждане на презентации, рекламни кампании, за срещи на неофициално равнище с потенциални партньори.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
24639 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.02.25 | 22:18

1
Доооооооооооообре! Точим сабята и бегам на лов!

Добави коментар

Водещи новини