Всичко по 7 евро: Топ 5 шопинг дестинации с намаления в Европа

  • 10 февруари 2017 16:37

  • 7908
  • 1
Всичко по 7 евро: Топ 5 шопинг дестинации с намаления в Европа
© Getty Images

В периода на разпродажбите магазините стават едва ли не по-популярни от най-разпознаваемите музеи и архитектурни паметници.

Къде и кога в Европа са планирани най-големите разпродажби?

Германия


Какво да купите: дрехи, обувки, съдове, козметика, спортни стоки

Зимните намаления във ФРГ стартират още пред ноември. Основното „падане на цените“ обаче е през януари и февруари. Именно тогава можете да купите стоки дори за 10% от първоначалната им цена.

Тези от вас, които умеят да боравят с парите си, си струва да погледнат към KIK. В тези търговски центрове има както дрехи за деца и възрастни, така и бижута, спортни стоки, козметика, играчки и т.н.

В Германия е популярен брендът C&A, който продава стоки за цялото семейство.

Къде да отидете: най-интересните разпродажби са в Берлин, а най-щедрите намаления – в Мюнхен, Дюселдорф и Дрезден.

Дрехи на луксозни марки, но на приемливи цени, можете да търсите в аутлетите Designer Outlet Berlin и Ingolstadt village.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
7908 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.02.12 | 23:15

1
Ефбет са ми покрили страницата и по грешка ги натискам постоянно. Наистина ли си мислят че ще велзя в техно заведение защото ми пречат да чета новините? Нелепо. не не съм мазохист и няма да ги спонсорирам, особено след като на моята улица убиха младеж който започна да се занимава с подобен на техния бизнес. Разчистване на сметки за да се закрепи монопола. не аз няма да си дам парите на неясни субекти.

Добави коментар

Водещи новини