Съдят Бионсе за 20 млн. долара

  • 09 февруари 2017 07:49

  • 32658
  • 0
Съдят Бионсе за 20 млн. долара
© Getty Images

Бременната Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, е изправена пред дело за 20 млн. долара във връзка с обвинения, че незаконно е използвала текстове на покоен рапър в клипа към хитовата си песен Formation, пише "Монитор".

В началото на видеото се чува гласа на Меси Миа, който казва „Какво стана след Ню Орлиънс?“ (What happened after New Orleans?). Още няколко други изречения от изпълнителя, чието истинско име е Антъни Бари, отекват в сингъла. Сега негови наследници твърдят, че тези фрази са взети от песента му от 2010 г. A 27 Piece Huh? и са използвани абсолютно незаконно.

По информация на онлайн изданието TMZ представителите на Меси Миа са се опитали да се свържат с представители на Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса,, но без успех. По тази причина семейството на рапъра съди Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, за 20 млн. долара за хонорари и други компенсации.

Последвайте канала на

Novini.bg
32658 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини