"Презареди България" подаде документи за регистрация в ЦИК (снимка)

  • 08 февруари 2017 18:38

  • 4100
  • 4
"Презареди България" подаде документи за регистрация в ЦИК (снимка)
© Пресцентър "Презареди България"

Партията на евродепутата Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, която очаква потвърждение от съда за новото си име "Презареди България", подаде документи за регистрация в ЦИК като "България без цензура" за участие в предстоящите на 26 март предсрочни парламентарни избори. Това съобщиха от партията.

"България без цензура" е старото име на партията, уточняват от формацията и посочват, че са решили да спазят буквата на закона и дадат възможност на самата избирателна комисия да вземе решение по казуса.

Решението на СГС за новото име на "България без цензура" се очаква да излезе утре и тогава, според експертите, ЦИК ще трябва да вземе решение дали да спази закона и да изпише в бюлетината партията на Бареков като "Презареди България", се посочва в съобщението.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4100 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Веселин Василев

2017.02.09 | 07:11

4
0.01%

2017.02.09 | 07:11

3
Prezaredete Barekov v gaza!

2017.02.09 | 07:11

2
Този човек не разбра, че е по добре да изчезне от полезрението. Както казва поговорката: бития и е.........я насита нямат.
капан за електорат

2017.02.09 | 07:11

1
ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ В НИТО ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА КОАЛИЦИЯТА "ДА БЪЛГАРИЯ", КОЯТО СТРАННО КАК СЪБИРА ПОДПИСИ ЗА ТОВА ДА СЕ ЯВИ КАТО КОАЛИЦИЯ В НАРУШЕНИЕ НА РАЗНИ ПРАВИЛА КАКТО ПИШАТ ПО НОВИНАРСКИТЕ САЙТОВЕ??? И ВСИЧКО ТОВА ЗА ДА ПОВЯРВАМЕ КАК УМИШЛЕНО СПИРАТ УЧАСТИЕТО НА ТАКИВА ПОРЕДНИ "СПАСИТЕЛИ" СРЕД КОИТО ВЕЧЕ И ВНУЦИ НА СОЦ ВЕЛИЧИЯ! СЕГА БАРЕКОВ СЕ РЕГИСТРИРА ТАКА, ПЪК УТРЕ МАЙ АКО МОЖЕ ДА СИ ЗАТВОРЯТ ОЧИТЕ И ДА ГО ДОПУСНАТ С НОВОТО ИМЕ??? АБСУРД - ЕЙ ЗАТОВА ТАЯ ДЪРЖАВА Е ПРЕД ЗАКРИВАНЕ! ВСИЧКИ С НЕЗАКОННИ СТРОЕЖИ НА ПЛАЖА КАТО МАРЕШКИ ГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ И НАКАЗАНИЯ И ТИ ИДЕ ДА ПОВРЪЩАШ, ПОВРЪЩАШ........

Добави коментар

Водещи новини