11-годишният Боби страда от тежка болест, нека му помогнем!

  • 03 февруари 2017 14:15

  • 33992
  • 1
11-годишният Боби страда от тежка болест, нека му помогнем!
© Кадър: България он ер

Боби е само на 11 години, но никога не е имал истинско детство. Болката е неизменна спътница в живота му. Страда както той, така и близките му.

На 7-8 месеца е диагностициран с детска церебрална парализа. По-късно се установява, че има и рядко заболяване на мозъка. Открита му е и епилепсия. Полагат се сериозни грижа, но състоянието на Боби е тежко.

"За съжаление Боби е резистентен на много от медикаментите и всъщност там срещаме най-големите трудности. Променяме самите медикаменти, самите дози, но за съжаление не се повлиява благоприятно", сподели неговата майка.

Полина обясни още, че има надежда за лечението му в Турция. Тя вярва, че нещата могат да се подобрят.

"Надеждата ни струва 38 хиляди долара. Не мога да се похваля, че дори и половината е събрана, но пък вярвам, че ще се случи. Когато ти си родител и когато гледаш как му е тежко и как го боли, когато го виждаш, че той не може да направи нищо и когато зависи само и единственото от теб, ти нямаш право като родител да се откажеш", сподели още пред България он еър.

Нека помогнем на малкия Боби да има истинско детство и да оздравее! Всеки, който иска да помогне, може да дарят по банкова сметка:

BG81UNCR70001521373481
Божидар Спасов

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
33992 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Galina

2017.02.03 | 15:26

1
Daite Paypal hora!

Добави коментар

Водещи новини