Мъж издирва приятелката си с обяви (снимка)

  • 02 февруари 2017 07:49

  • 28187
  • 2
Мъж издирва приятелката си с обяви (снимка)
© Булфото (Архив)

28-годишният Запрян разпространи обяви на изченалата си приятелка. Той изирва Даниела, която е на 18 г., поставяйки нейни снимки из целия Пловдив. Твърди, че момичето е в неизвестност от няколко дни.

Версията на Запрян е, че докато с Даниела чакали на спирка пред тях спряла кола. Мъже поискали огънче и в този момент сграбчили момичето и я натикали на задната седалка. Непознатите изчезнали, а Запрян не успял да реагира по какъвто и да е начин. Мъжът направил обявите и подал своя телефон за контакт.

От социалния дом, в който Даниела официално е настанена, обаче казват, че тя е в неизвестност от декември. Момичето имало тежка съдба, майка й е починала, а баща й я е тормозел. Затова тя е настаненана при специалисти. Даниела обаче трудно спазва правилата на дома и се е случвало да бяга. Не успява да завърши и училище, като е учила само до 9-и клас.

Директорът на дома Недка Петкова коментира пред Нова телевизия, че Даниела е едно от децата с много тежка съдба.

"Дойде при нас доста късно", посочи тя, уверявайки, че за момичето са полагани необходимите грижи.

Петкова сподели, че за нея е странно как Запрян казва, че Даниела е в неизвестност от дни, а социалните работници я търсят още от началото на демекври. Тя не пожела да разкрие повече подробности, като със случая се е зала полицията. Петкова не коментира и твърдението на Запрян, че преди време Даниела е била отвлечена от пазарджиши сутеньор, от когото обаче успяла да избяга.

"В живота на Даниела има изключително много преплетени обстоятелства. Не смея да правя каквито и да е предположения, много се надявам Даниела е добре и да разбере, че ние сме загрижени", заяви директорката на Центъра.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
28187 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ку.рю

2017.05.21 | 16:52

2
Хаха, на сутеньора други сутеньори му откраднали проститутката и сега реве, видите ли...
КО?

2017.05.21 | 16:51

1
Мноооого плоско,бе запрянчо! Продаде ли я или я пречука направо?

Добави коментар

Водещи новини