Служебният министър Христо Алексиев писа на гръцкия си колега Спирдзис

  • 31 януари 2017 13:38

  • 2609
  • 2
Служебният министър Христо Алексиев писа на гръцкия си колега Спирдзис
©

Служебният министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни заяви в писмо до министъра на инфраструктурата, транспорта и мрежите на Гърция Христос Спирдзис, че очаква гръцката държава да предприеме всички необходими мерки, за да не допусне затваряне на граничните пунктове и възпрепятстване на свободното движение на стоки и товари между двете държави.

В кореспонденцията си служебният министър Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни благодари на министър Христос Спирдзис за предприетите до този момент действия от гръцка страна, за предотвратяване на блокиране на граничните пунктове от протестиращите фермери.

Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни посочи, че Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията има готовност да търси по дипломатичен път разрешаването на всяка проблемна ситуация, която би попречила на свободното преминаване на превозни средства през българо-гръцката граница.

„Декларирам готовността си да поддържам активни контакти, така че да бъдат запазени добрите междусъседски отношения и двустранното сътрудничество между двете държави“, се казва още в писмото.

Служебният министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни изпрати писма и до европейските комисари Виолета Булц и Елжбиета Биенковска, с които ги информира за ситуацията на българо-гръцката граница.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2609 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2017.03.05 | 21:47

2
БКП/БСП е терористична организация, създадена да унищожи България и великия Български народ. Тези национални предатели трябва да се обявят извън закона. Народе, вдигни се срещу тези българоубийци!
гошо

2017.01.31 | 23:17

1
Гърците са етиопци,аз на африканци вяра нямам.

Добави коментар

Водещи новини