Списание Go Guide номинира най-добрите заведения, читателите ги избират

  • 31 януари 2017 13:12

  • 2327
  • 0
Списание Go Guide номинира най-добрите заведения, читателите ги избират
©

За втора година списание Go guide събира на едно място най-добрите заведения в София, всяко със собствено място в категорията, която най-много му отива. Всяка номинация е своеобразно потупване по рамото за доброто представяне през годината, изразяващо се и в отличиелен Recommended стикер, гордо греещ на неговата витрина.

С времето конкуренцията стана все по-голяма, право пропорционално на търсенето на качествена храна, запомнящо се преживяване, приятен интериор и обслужване на ниво. Така се появи и нуждата от GO FOOD & DRINK AWARDS – инициативата, която има за цел да строи в отделна редица най-добрите от добрите и да връчи заслужена награда на любимите места на публиката, както и на самата публика за активността. Защото хората, които държат гласът им да бъде чут, всъщност са виновниците за все по-голямото старание в представянето на всички софийски квалитетни локации.

GO FOOD & DRINK AWARDS 2016-2017 номинира заведенията в 18 категории, а голямата отговорност по избора на победителите се пада на читателите.

Всеки, който иска да подкрепи любимото си място, може да го направи на http://awards.goguide.bg/. Един от всички гласували ще спечели Премиум СПА уикенд за двама с ексклузивни условия в райското кътче Riu Pravets Resort. А номинираните заведения подаряват 90 ваучера за консумация на тяхна територия.

Накрая на гласуването всеки има възможност да покани приятели, като всеки трима от тях, които също отбележат своите фаворити, носят +1 записване в жребия за наградите.

Сайтът за гласуване ще е активен до 16 февруари, а победителите ще бъдат обявени на официална церемония на 24 февруари.

Последвайте канала на

Novini.bg
2327 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини