Свежа кола, свежа премиера: Новият Opel Crossland X идва

  • 31 януари 2017 12:20

  • 3536
  • 0
Свежа кола, свежа премиера: Новият Opel Crossland X идва
©

Стилен за града със солидното излъчване на SUV – това е новият модел на Opel Crossland X. Наскоро публикуваните първи снимки сега са последвани от дебюта на автомобила. Opel организира нещо много специално, за да отбележи пристигането на първия кросоувър модел на компанията. Изпълнителният директор на Opel д-р Карл-Томас Нойман и главният маркетинг директор Тина Мюлер ще свалят покривалото на вълнуващо различния CUV (Crossover Utility Vehicle) на едно необичайно място – модерната сцена за вълнуващи събития „Крафтверк“ (бивша електроцентрала), в сърцето на Берлин.

Opel ще представи Crossland X като акцент на вернисажа за календара на Opel за 2017 година на 1 февруари. Около 1 000 са поканените гости за събитието, сред тях добре известни актьори и посланици на марката Opel, както и множество представители на лайфстайл и социални медии. Хора по цялото земно кълбо ще могат да станат свидетели на разкриването на Crossland X от д-р Нойман и Тина Мюлер с лайфстриийм на дебюта от 20.30 ч. (българско време).

“Ние сме вече номер едно в SUV-B сегмента с Mokka X. Вторият ни модел с обозначение X, ноивят Crossland X още повече ще увеличи успеха на марката и ще привлече много нови клиенти. Модерен и задаващ нови тенденции, Crossland X е също така и важна част от продуктовата ни офанзива и ще й даде допълнителен тласък преди скорощното лансиране на Grandland X,” отбелязва д-р Карл-Томас Нойман.

Новият Opel Crossland X идва 

“Новият ни кросоувър е стилен, гъвкав и с най-добра комуникативна свързаност. С модерния си двуцветен дизайн и характеристики като OnStar, персоналния денонощен асистент или 180 градусовата панорамна задна камера, Crossland X не познава ограничения. Той представлява качество на живот и със сигурност ще пожъне голям успех, особено сред нас-жените”, заяви Тина Мюлер.

Екстравагантното място на премиерата е толкова необикновено, колкото и Crossland X. “Крафтверк” (ул. „Кьопеникер щрасе“ 70, 10179 Берлин) по същество представя индустриалната история на Берлин със своя суров градски чар и в качеството си на модернистична локация  за събития с малко X(екс)-тра нюанс. Вернисажът за календара на Opel ще стартира в 18.30 централно европейско време, а публичната поява на Opel Crossland X ще започне час след като вратите отворят. Както и необичайното място на представянето, така и Crossland X предлага нещо специално. Той комбинира дързък дизайн с предимствата на SUV и е перфектно „композиран“ за градския лайфстайл със своите компактни външни размери, но с изобилие от място за пътниците и багажа. Водачът и пътниците се разполагат удобно на високо разположените седалки и получават приятно усещане от чудесния обзор. В допълнение, Crossland X ще предлага иновативни решения от луксозния клас, започвайки от адаптивните предни светлини (Adaptive Forward Lighting, AFL) с изцяло LED технология, head up дисплея, 180-градусовата панорамна задна камера, предупреждението за опасност от удар отпред с разпознаване на пешеходци (Forward Collision Alert with pedestrian detection) до системата за разпознаване на умора и сънливост на водача. Новият модел ще предлага и типичната свързаност от най-високо ниво на Opel, благодарение на Opel OnStar, както и съвместимите с Apple CarPlay и Android Auto информационни технологии IntelliLink.

Тези, които искат да научат повече за Crossland X преди официалната му премиера, могат да направят това от фотогалерията на модела. Към всички: не пропускайте официалния дебют на Opel Crossland X в 20:30 (българско време) на 1 февруари.

Последвайте канала на

Веселина Кирова
3536 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини