Ивелина Василева поиска от служебния министър да пази ведомството

  • 27 януари 2017 13:35

  • 2945
  • 0
Ивелина Василева поиска от служебния министър да пази ведомството
© Булфото (архив)

Приоритети в работата на служебния министър на околната среда и водите Ирина КостоваИрина Костова Ирина Костова е служебен министър на околната среда и водите в кабинета на Огнян ще са ОП "Околна среда" и, съвместно с МРРБ, реформата във ВиК отрасъла. Това каза министър Костова по време на церемонията по предаване на управлението в Министерството на околната среда и водите.

Ирина КостоваИрина Костова Ирина Костова е служебен министър на околната среда и водите в кабинета на Огнян посочи, че ще се консултира с всички директори на отдели за текущите задачи и проблеми, които е важно да се решат през тези два-три месеца. Тя допълни, че по-подробна програма ще направи след като получи информацията от директорите на дирекции.

Досегашният министърът Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва призова Костова да пази ведомството. Тя допълни, че се гордее с експертизата и професионализма на служителите в МОСВ и че е била част от този екип. Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва предаде на служебния министър ключа на министерството и издадения наскоро Алманах на министерството.

Костова посочи, че за нея е чест да бъде наследник на Василева, макар и за много кратко. Вие бяхте един блестящ министър и се надявам да ми съдействате да продължим напред, каза Ирина КостоваИрина Костова Ирина Костова е служебен министър на околната среда и водите в кабинета на Огнян.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2945 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини