Връчиха порно "Оскар"-ите

  • 27 януари 2017 10:51

  • 16054
  • 4
Връчиха порно "Оскар"-ите
© Getty Images

Руснак получи наведнъж две отличия AVN Awards, известни още като порнооскари, предаде "Комсомолская правда", цитирана от "Телеграф". 28-годишният Алексей Гончаров, подвизаващ се с прякора Маркус Дюпри, сам съобщи за победата си в Туитър и публикува снимка със статуетките. Церемонията се състоя миналия уикенд в Лас Вегас.

Порнорежисьорът Пиер Уудман поздрави актьора и му намекна, че и той е допринесъл за победата. "Браво, Маркус, сигурен съм, че не си забравил благодарение на кого си получил признанието", написа той.

Първата награда Гончаров взел за вълнуващ епизод с актрисата Албена Дейнджър, обявена за най-добра нова порнозвезда, а втората - за сцена с красавицата Адриана Чечик, която е сръбкиня с руски корени.

Адриана израснала в приемно семейство. Отначало искала да стане биохимик, но после се увлякла в стиптийза, а впоследствие и на порното.

Алексей Гончаров е роден в Санкт Петербург. Той започва да се снима в порнофилми през 2011 г. и е участвал в 13 ленти в Русия. Младежът отскоро работи в Лос Анджелис.

Интересно е, че е женен за няколко години по-старата от него испанска порнозвезда Бриджит Би. Изглежда фактът, че той си партнира с много нейни колежки пред камера, не я притеснява. Двамата често пускат снимки в Туитър, от които се вижда дълбоката връзка между тях.

Последвайте канала на

Novini.bg
16054 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
вд

2017.08.28 | 12:15

4
представям си какви деца ще отгледат
Марко

2017.02.19 | 11:05

3
Деградацията на западния свят в пълна сила. Няма нищо свято , всичко е за продан. Не се чудете че ислямистите ни избиват. Някои казват че това е еврейски заговор за развращаване и деградацията на обществата. Според мен трябва да е забранено със закон. Дори посегателството на семейна жена или изневяра да е подсъдими както е в Турция. Затвор до пет години. Без семейство няма бъдеще .
Pe60

2017.02.17 | 16:58

2
Албена Дейнджър, обявена за най-добра нова порнозвезда sorry bace... NEMA TAKAVA

2017.02.14 | 10:54

1
ех аз мислех че нашти пайнерки ще оберат призовете кучки на годината хаха......

Добави коментар

Водещи новини