Борисов: Доган е най-сериозният политик в България

  • 26 декември 2011 08:44

  • 8337
  • 20
Борисов: Доган е най-сериозният политик в България
©

Политическите ни опоненти всеки ден са по телевизиите. Почти всички имат собствени медии, които от сутрин до вечер работят срещу правителството. Това каза в ефира на bTV министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Когато казах, че ще махна газовите посредници, и вестник „Сега” започна да ме хули от първа до последна страница. Ако не ме хулят, се търси някакъв мотив. Ако ме хулят е нормално, коментира премиерът. „Монитор” и „Телеграф” са вестници на ДПС, допълни той.

Премиерът коментира и решението не той, а Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да бъде кандидатурата на ГЕРБ за президентския пост. По думите му изборът на държавен глава е партиен вот. "Пет години да седиш и да гледаш как ще се разпадне държавата. Нямаше да има кой да се оправи вътре, в самата партия", допълни Борисов.

Относно променените позиции на лидерите на „Атака” и РЗС – Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, Борисов заяви, че Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, е преценил, че за да стане забележим като партия, трябва да атакува най-силните, „т.е. мен”. Защо сега всички искат с мен да се сбият – защото съм най-силен. На изборите видяха, че хората не приеха да ми вземат оставката, подчерта Борисов.

На Сидеров му се обърка нещо в живота и сега той приписва върху мен грехове, които нямам. Не съм се намесвал в процесите в „Атака”. Да не си измисля приказки, че съм повлиял на депутатите му. Той с поведението сам се разрушава, категоричен бе премиерът за лидера на доскорошния си коалиционен партньор.

Най-сериозният политик в държавата – с тези думи Борисов определи лидера на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Стъпил е на 500-600 000 твърди гласа. Те са му достатъчни да бъде незаобиколим, фактор в България, който може да подлъже другите партии. Той затова не иска дебат с мен, лаконичен бе министър-председателят.

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е посещавал дома на сестра си от около 20 години, стана ясно от интервюто. Разговорът бе проведен в дома на кака му Красимира, като влизайки той каза: "Има-няма... 20 години не съм влизал тук".

Семейната обстановка даде възможност да Борисов да се отпусне и да се върне назад във времето. Той отказваше дълго време да обсъжда подслушаните телефонни разговори за професионалната кариера на приятеля му на футболното игрище Николай Вучев, но този път се съгласи да направи кратък коментар.

"Нямаше за какво друго да се хванат... Вучката е от най-добрите митничари. Най-обикновен митничар на пост. За него всички знаят, че е страхотен халф. Още в армейската група беше голмайстор. Крив, изключително крив човек", лаконичен бе Борисов.

Той обясни накратко и как научава за вицовете по негов адрес: "Първо ми ги казват Дянков и Цветанов. След това пък аз ги казвам на Министерски съвет. Така се разпространяват".

Последвайте канала на

8337 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар

2012.02.10 | 10:06

20
Честито "Рождество Борисово"!!! "Вожде" наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес, и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на нашите длъжници, и не въведи нас в изкушение, но избави ни от "себе си"; защото Твое е царството, и силата, и славата вовеки. Амин.

2012.01.05 | 05:14

19
ПРодължавайте да гласувате за Борисов! Довчера Доган беше най-голямото зло в страната (СЛЕД СТАНИШЕВ), днес е пръв приятел. Утре може и със Станишев да танат дружки. Ама не, не съм справедлив аз, просто Борисов отдава благодарност на едния от двамата, направили го генерал. Остава само и на Първанов на целуне ръка и идилията е пълна. А нека продължава да си плаче срещу в. "Сега", единственият независим вестник в България. Тъпото говедо просто не може да търпи някои да отказва да му лиже лайняния задник
БЪЛГАРИН

2011.12.28 | 20:40

14
Бойко,създавай работни места ,Бойко,че хората измряха от глад,търси истински инвеститори и СПРИ да се оплакваш от предишните управляващи-това вече не минава,а и не му отива на едно Божество да реве като жена и постоянно да се оплаква.Ако има проблеми,решавай ги,ако не можеш-просто изчезни!
Иво

2012.01.05 | 05:13

18
Ако напусне премиерският пост това чучело Боко-Тиквта кой ще го вземе даже и във чистотата няма да го искат!
ники

2012.01.05 | 05:13

17
тук не е саит за лумпени и простаци,изливаите си помията някаде другаде а на останалите весела коледа.
nencho

2011.12.27 | 12:41

7
ti bratle,ili si tap ili sliap pri tebe mai sredno pologenie niama.ia obiasni na vsi4ki za6to tolkova te drazni kakvo pi6at xorata za BOIKO.
Neron

2012.01.04 | 20:47

16
ГЕРБ, се опитват да си подсигурят евентуалната подкрепа на ДПС ли, или какво? Ако най-сериозния политик е този, който даже не ходи и на работа в парламента, където трябва "уж" да си я върши, а гледа на държавата като хранилка, кой е несериозен? Голям лицемерр се оказа премиера, доскоро друга песен пееше за Доган, но един ден историята ще го съди за неговото бездушие и отношение към България!
Borisov,Borisov

2012.01.04 | 20:46

15
---- Прикрепено писмо (до бебето б.б.) ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: до бебето б.б. Дата: Понеделник, 2011, Декември 26 14:51:30 ЕЕТ Борисов,до кога ще се жалваш ?! Ако някои трябва да прави това е българския народ когото погубвате по Абв-план.Говориш "как си искал да отсраниш ДИСТРИБУТОРИТЕ" Сега малко упреснения,защото явно си получил и умствен запек. Първо: Защо се плачеше ,че дядо ти го "убили " комунистите,когато е била селска свада и то по причина ,че дядо ти задявал жените. Второ: защто БСП те подготвиха със първото ти -Борисов-Станишев Спектакъл относно софийските боклуци,пак после поставихте постановката "Аз и Първанов се мразиме". Трето:Тебе как БСП чрез Румен Петков те направиха "опозиция" на БСП и кого заблуждавате.????! И сега ще те попитам относно "посредниците". Ти какво знаеше за източването на МВР,Здравната Касичка,и Булгаргаз чрез небезизвестната -Овергаз и отдавна забравения Сашо Дончев ???? Какво знаеш за дейността на фирмата на депутата Добрев ???? Какво знаеш и за "корабчетата" ,които не ги хващало радар?????!А нещо чул ли си за енергийната мафия БСП и къде се вписваш ти,или получи умствено разтройство и сега обясняваш в медиийте как си постигнал най-съкровените си желания. Абе Борисов,ако имаше малко разсъдък не би се показвал по медиите,както прави и твоя ОРТАК-Доган.
DF

2011.12.28 | 09:24

13
NE SE LI NAMERI NIAKOI DA GI GARMI TEZI OT DPS

2011.12.28 | 00:34

10
Тоя нарцисиран лумпен още малко и ще се изкара полубог! Как още не се прекръстил на Херкулес Зевсов, направо се чудя ?

2011.12.28 | 00:34

12
Не му е и нужно. Той е самият ББ ! Ама нещо взе да прави реверанси в изненадващи посоки...
//

2011.12.28 | 00:34

11
Цезар е по добро име за Бог Бойко
f

2011.12.28 | 00:09

9
TARBUH TUP IMPOTENTEN PROST - HODI MU KLEKNI NAY-NAKRAYA I MU NAPRAVI EDIN MINET PA DA TE SNIMAT OT BTV, DEBI TAPANARA TI PROST I TIKWA ZELENA

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини