Правителството обмисля как да облекчи трафика по Дунав мост при Видин

  • 22 януари 2017 09:13

  • 10171
  • 2
Правителството обмисля как да облекчи трафика по Дунав мост при Видин
© Bulphoto (архив)

Правителството обмисля как да облекчи трафика по Дунав мост при Видин, тъй като се образуват километрични опашки от камиони.

Вчера чакащите бяха по протежение на 12 километра, наложи се забрана за товарни автомобили над 12 тона по пътя Ботевград - Видин заради затруднение в работата на граничния пункт. Не се движи и фериботът по реката. Министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. заяви: "Става въпрос за организация на работата от румънска страна. Доколкото и при тях имаше политическа промяна, ново правителство, разговорите трябва да вървят по линия на контакта между министрите на транспорта. Нашето предложени е от румънска страна да се отвори едно ново, трето трасе".

От ръководството на ГКПП„Дунав мост“ - Русе, където имаше 10-километрова опашка от автомобили, прогнозираха, че ситуацията ще се успокои най-късно днес, информира БНР.

Последвайте канала на

Десислава Станева
10171 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.01.22 | 10:24

2
И сега какво излиза,Бойко селяка прави магистрали за да се движат селяците от София а не за да се развива бизнеса.Не е проблема при румънците,от наша страна е проблема,тъпата бъчва веднага иска да си измие ръцете рак да га яде :))))))

2017.01.22 | 10:20

1
Всички нови Европейски граници станаха с по 4 гишета за товарни автомобили, само Видин като нова граница е с 2, които понякога заради недостиг на пеерсонал става 1. СРАМ.... Нова граница без поглед в бъдещето за нарастващия трафик. Това е като на новооткрита болница с апаратура от 60-те в ограничени количества. Това е като ново летише със същия брой терминали и писти. Някой трябва да си върне дипломата там, откъдето я е получил..... СРАМ за цял един отрасъл, за цяла една професия...

Добави коментар

Водещи новини