Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до унгарския премиер Виктор Орбан

  • 21 януари 2017 21:28

  • 11516
  • 2
Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до унгарския премиер Виктор Орбан
© gettyimages (архив)

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изпрати телеграма до своя унгарски колега Виктор Орбан, в която поднася личните си и на цялото правителство съболезнования на близките на загиналите деца в катастрофата, станала в Италия, при която загинаха най-малко 16 души, съобщи правителствената пресслужба.

"Като приятел на страната Ви искам да засвидетелствам и своята готовност за помощ от страна на Република България за пострадалите и ранените в тази трагична ситуация", пише в телеграмата си премиерът Борисов.

"България е верен приятел на Унгария и като министър-председател съм уверен, че молитвите на българския народ са свързани с тежката загуба на невинния детски живот", посочва Борисов по повод смъртта на 16-те души при катастрофата в Италия.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
11516 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.01.26 | 08:46

2
"и съм уверен, че молитвите на българския народ са свързани с тежката загуба на невинния детски живот" Това означава, че е уверен, че българите са се молели невинни детски животи да бъдат отнети и затова е станало това нещастие. Т.е. трагедията е свързана с нашите молитви. Няма ли един, който да говори и пише на български език в това министерство?
Бойко курвоооооооооооо

2017.01.26 | 08:46

1
Бойко ти си една дръта курва. Ти си г-н никой .

Добави коментар

Водещи новини