Папата отправи духовни напътствия към Тръмп

  • 21 януари 2017 08:37

  • 7169
  • 1
Папата отправи духовни напътствия към Тръмп
© gettyimages (архив)

Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март призова новия президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския да се ръководи от духовните и етични ценности на американския народ и да се грижи за бедните, предаде БТА, позовавайки се на АФП и ТАСС.

"В момент, когато голямото човешко семейство преживява дълбока хуманитарна криза, която изисква дългосрочни и единодушни политически отговори, се моля решенията Ви да се направляват от богатите духовни и етични ценности, които са оформили историята на американския народ и от ангажимента на нацията Ви за насърчаване на човешкото достойнство и свободата в света", пише папата в послание до Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

"Нека и при Вашето управление Америка да продължи да бъде възприемана като държава, която на първо място се грижи за бедните, онеправданите и нуждаещите се", добавя папата, който уверява, че ще се моли Господ да дава мъдрост и сила на Тръмп.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7169 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.01.21 | 15:28

1
Нещо колкото по го променят по си остава същото.

Добави коментар

Водещи новини