Забранява се престоят и паркирането в в района на паметника на Незнайния воин

  • 21 януари 2017 06:57

  • 5041
  • 1
Забранява се престоят и паркирането в в района на паметника на Незнайния воин
© Novini.bg

Въвежда се специална организация на движение заради официалната церемония по встъпване в длъжност на новоизбрания президент на 22 януари, пред паметника на Незнайния воин. Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

От 8.00 ч. днес до приключване на мероприятието на 22 януари се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на телевизионна техника на северозападната дъга на пл. "Св. Александър Невски", между ул. "Оборище" и ул. "11-ти август", до тротоарното пространство.

От 8.00 ч. на днес до приключване на мероприятието на 22 януари се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на телевизионна техника на югозападната дъга на пл. "Св. Александър Невски", в пространството между храм-паметник "Ал. Невски" и Светия синод.

От 7.00 до 12.30 ч. на 22 януари се забранява престоят и паркирането на пътни превозни, с изключение на автомобилите, ангажирани с мероприятието, на паркингите на площад "Св. Ал. Невски". Закрива се базарът за художествени произведения в района.

От 8.00 до 12.30 ч. на 22 януари се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки както следва по ул. "Оборище" между ул. "Г.С. Раковски" и бул. "Васил Левски"; по ул. "15-ти ноември" между бул. "Цар Освободител" и пл. "Св. Александър Невски"; по ул. "11-ти август" между ул. "Врабча" и ул. "Оборище"; по ул. "Московска" между ул. "Г.С.Раковски" и бул. "Васил Левски"; по ул. "Дунав" между ул. "Оборище" и ул. "Врабча"; по ул. "Париж" между ул. "Московска" и ул. "Врабча".

От 11.30 до 13.00 ч. на 22 януари се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Леге" между ул. "Съборна" и бул. "Цар Освободител".

От 8.00 ч. до 19.00 ч. днес се осигурява паркирането на туристическите автобуси на паркинга на "Св. Александър Невски", както и на северната дъга между ул. "Дунав" и ул. "11-ти август".

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението за времето и на горепосочените места.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5041 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.01.21 | 12:26

1
Как така се забранява.Ами синята зона днес ко ши прай.На боклука Коларов и Ламята Спаска -Миловица от ЦГМ ще им спаднат приходите няма ко да усвоят.

Добави коментар

Водещи новини