Обама и Мишел напуснаха Вашингтон с хеликоптер

  • 20 януари 2017 20:34

  • 59745
  • 1
Обама и Мишел напуснаха Вашингтон с хеликоптер
© GettyImages/Gulliver

Бившият президент на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и съпругата му Мишел Обама напуснаха Вашингтон с президентски хеликоптер от източната страна на Капитолия след предаването на властта на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Барак и Мишел се държаха за ръка докато наближаваха военния хеликоптер. Те бяха изпратени от Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и първата дама Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, след което двете двойки си размениха ръкостискания.

Хеликоптерът ще закара Барак и Мишел Обама във военновъздушната база "Андрюс" в щата Мериленд. Там Обама ще говори пред служители и привърженици преди той и съпругата му да се качат за последен път в президентския самолет и да отидат на ваканция в Палм Спрингс, щата Калифорния.

След това двамата ще се върнат във Вашингтон, където ще живеят докато по-малката им дъщеря Саша завърши училище.

Последвайте канала на

Нора Виткова
59745 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.01.22 | 22:43

1
На изпроводяк Тръмп е казал на Обама: Не се притесняваѝ, имам с коѝ да си пия водката, Владимир има чудесна колекция..!

Добави коментар

Водещи новини