IN THE PALACE със собствен щанд на фестивала в Клермон-Феран

  • 19 януари 2017 15:24

  • 3899
  • 0
IN THE PALACE със собствен щанд на фестивала в Клермон-Феран
©

От 3-ти до 11-ти февруари IN THE PALACE Short Film Festival ще присъства със собствен щанд на международния фестивал за късометражно кино в Клермон-Феран, Франция.

Техният щанд е единственият, представящ родната късофилмова индустрия, съобщиха от IN THE PALACE за Novini.bg. Международният фестивал за късометражно кино в Клермон-Феран е най-големият браншови форум, посветен изцяло на късата киноформа.

Той е най-подходящото събите, по време, на което се основават дългогодишни партньорски отношения и се придобиват актуални знания за изкуството на късото кино. За страната ни това е единствената платформа от такъв мащаб, позволяваща да се демонстрира напредъкът и резултатите на българското късометражно кино.

Това се случва благодарение на IN THE PALACE International Short Film Festival, който презентира родните продукции и култура на обособен щанд в рамките на международното изложение на филмовата индустрия.

Понастоящем IN THE PALACE International Short Film Festival членува в две утвърдени европейски мрежи от фестивали за късометражно кино – EuroShort Network и Animatters и е пълноправен член на най-голямата, световна фестивална мрежа, обслужващата сектора на късометражното кино – International Short Film Conference.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3899 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини