Пловдивският окръжен съд потвърди мярката на Иван Тотев

  • 19 януари 2017 12:29

  • 7840
  • 3
Пловдивският окръжен съд потвърди мярката на Иван Тотев
© Булфото (архив)

Пловдивският окръжен съд потвърди определената, от Софийска градска прокуратура, мярка за неотклонение "Парична гаранция" в размер на 20 000 лева на кмета на Пловдив Иван Тотев.

Това съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата. Пловдивският окръжен съд намира, че обжалването на взетата мярка за неотклонение е неоснователно. Престъплението е с висока степен на обществена опасност, а събраните доказателства сочат наличието на обосновано предположение, че обвиняемият Иван Тотев е извършил деянието, в което е обвинен.

Обвинението е за настъпили значителни вредни последици за община Пловдив, в размер на един милион лева, като случаят е квалифициран като особено тежък. Предвид повдигнатите обвинения съдът намери, че определената мярка за неотклонение е законосъобразна, посочват още от Съдебната палата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7840 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.01.20 | 10:29

3
27 години няма виновни за никое престъпление...пирамиди, мутри, рекет, банкови фалити, обществени поръчки, уж-приватизация...
бай КОР

2017.01.20 | 10:29

2
Това си е политически джангър преди избори... БСП пак започна с репресивния си апарт, пак червените съди и прокорори подкараха всичко свързано с ГЕРБ, и след няколко месеца ще отпаднът обвиненияята, ама след изборите, защото тия обвинения са смешни...Тук се питам, как тия пусти прокорори и съдии не повдигнаха едно дело за 4 милярда лв от КТБ, а ми ту ни заливат с пресконференции всеки ден, как гербрските министи, кметове всички стнаха наведнъж обвинями...

2017.01.20 | 06:40

1
съдебната реформа е тази година

Добави коментар

Водещи новини