Астролог: Около Радев ще се завъртят задкулисни тайни и интриги

  • 18 януари 2017 10:17

  • 21590
  • 0
Астролог: Около Радев ще се завъртят задкулисни тайни и интриги
© Булфото

На 19 януари генерал Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна Йотова ще положат клетва пред Народното събрание в присъствието на Негово Светейшество патриарх Неофит. Заседанието на парламента ще започне в 10 часа и ще бъде предавано по БНТ и БНР.

Според розенкройцерското учение новият президент се намира в най-благоприятния период на годината в личен аспект, но самият отрязък от часовото време не е добър за започване на нещо ново, за встъпване в длъжност. Личните му аспекти според хороскопа му за деня са няколко. Транзитният Юпитер прави тригон към наталния му Сатурн. Този аспект е благоприятен за политик. Транзитният Сатурн е в секстил с наталния му Сатурн, което също е благоприятен аспект за политическа дейност. Транзитният Нептун е в опозиция с Плутон от хороскопа му, което си е неблагоприятен аспект за властта и показва, че ще се завъртят задкулисни тайни и интриги около президента. Нещата никога не могат да протекат само гладко, винаги се намират подводни камъни, в които да се спъваме. Плутон в съвпад с Южният възел показва желанието на президента за трансформация на съществуващите тенденции.

Независимо от подкрепящите го звездни аспекти, много е важно в колко часа точно ще бъде положена клетвата. Ако успеят да го направят до 10:56ч всичко ще е наред, но ако е след това време, то Луната преминава на празен ход и е абсолютно неподходящо за нищо важно, камо ли за поемане на длъжността президент на цялата нация. Да видим дали късметът е на негова страна. Това може да се окаже като прът в колесницата му. Да не говорим, че Луната е намаляваща и също не е подходящо за поемане на нова длъжност. Всичко това не засяга единствено и само него, това важи и за нас като нация. Няма да останем и ние незасегнати от несполучливо избраната дата. Как пък винаги успяват да уцелят неподходящото време, какви каръци са нашите политици. Но дано президентът все пак да успее да извади късмет. Нека притаим дъх и да видим какво е подготвило близкото утре.

В този ден е добре президентът да е облечен с чисто нови дрехи, да бъде открит и щедър, да подаде на някого милостиня, да направи някакво пожертвувание макар и символично, за да му върви в новата длъжност. Пожелавам им успех и късмет!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
21590 0

Свързани новини

Водещи новини