Антон Кутев: Румен Радев няма право на грешка

  • 17 януари 2017 08:04

  • 5543
  • 3
Антон Кутев: Румен Радев няма право на грешка
© БТВ

Коалиция между БСП и ГЕРБ би била краят на политиката у нас. Това каза в сутрешния блок на БТВ Антон Кутев от БСП.

Подобен компромис би бил унищожителен и за двете партии. Не вярвам, че това ще доведе до по-добри резултати за държавата, заяви Кутев.

Трябва да си даваме сметка, че не ние спечелихме президентските избори, а ГЕРБ ги загуби, предупреди съпартицийците си социалистът.

Той прогнозира, че след изборите силите между ГЕРБ и БСП ще бъдат приблизително равни. Кутев е категоричен, че дори и да имат такъв шанс, социалистите няма да управляват заедно с ДПС. Ако направим още един път компромис за безпринципна коалиция с ДПС, това ще е пагубно за БСП, категоричен е Антон Кутев.

По думите му при Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за БСП стои значително по-добре на политическия терен от преди това.

Кутев бе категоричен, че БСП няма "да стъпи на врата" на новоизбрания президент Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и той ще действа самостоятелно. Ще му бъде много трудно, защото очакванията към него са големи. Той няма право на грешка – най-малката грешка при него ще бъде разказана по най-ужасяващия начин, заяви още Антон Кутев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5543 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2017.01.17 | 18:29

3
Червено Дьонме! Еврейско псе.

2017.01.17 | 15:37

2
КУТЕВ--БСП Е КАТО СПИНА. МНОГО Е ПРАВ ЛЕПНЕ ЛИ СЕ НЯКАДЕ ....МОР.
на нож

2017.01.17 | 15:37

1
този спиновъд кутев трябва да бъде изолиран както и партията му за да се възроди БЪЛГАРИЯ всички страни които ги изчистиха се управиха

Добави коментар

Водещи новини