Татяна Буруджиева: Каквото направи Радев, ще рефлектира върху БСП

  • 17 януари 2017 08:07

  • 6456
  • 4
Татяна Буруджиева: Каквото направи Радев, ще рефлектира върху БСП
© Булфото (Архив)

Каквото и да направят, ще носят взаимна отговорност. Каквото направи Радев през следващите пет години, ще рефлектира върху БСП и обратното. Това смята политологът Тятяна Буруджиева.

По думите й има място за сътрудничество между ГЕРБ и новия президент. Тя смята дори, че тонът между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е бил смекчен.

По отношение на бъдещия служебен кабинет, Буруджиева коментира, че хипотезите са много. По думите й в състава на временното правителство не трябва да се залага на хора извън системата само. За контретни имена Буруджиева отрече информацията бившият здравен министър Таня Андрева да заеме поста на служебен министър. Политологът разкри, че двете са приятелки и знае, че д-р Андреева няма да се връща в политиката.

Буруджиева коментира, че Кирил Ананиев е добър вариант за финансов министър. Сегашният заместник на Владислав Горанов се ползвал с уважението на всички заради експертизата, с която разполага, каза политологът. Буруджиева изтъкна, че Ананиев е човекът в основата на всеки бюджет.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
6456 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
кой няма да слушка

2017.08.27 | 13:19

3
шифиорчето на аероплан ще прави това което му наредят неговите началнички таварищките Нинова и Йотова
ДА БЕ....

2017.08.27 | 13:20

4
ВСЕ ЕДНО ЧЕ НА ПЛЕВНЮ НЕ МУ НАРЕЖДАХА..........СМЕШНИКОООО

2017.01.22 | 20:21

2
ГУМЕН РАДЕВ НА КОЙ Е ПРЕЗИДЕНТ НА БСП ИЛИ ДПС ИЛИ ПАТРИОТИТЕ ОБЕДИНЕНИ ИЛИ НА РЕФОРМАТОРИТЕ ТАЯ ГРУПА ГО ИЗБРА ГЛАСОВЕТЕ НА ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИТЕ НЕ СТИГАТ
САМО ПИТАМ

2017.01.19 | 22:47

1
КОЙ НЯМА ДА СЛУШКА, А ген. Решетников?

Добави коментар

Водещи новини