Ревизоро с остра критика за скандала с митничарите

  • 16 януари 2017 17:44

  • 17594
  • 3
Ревизоро с остра критика за скандала с митничарите
©

"От понеделник насам специализираната прокуратура работи твърде сериозно след случая с хванатите митничари с подкуп. Излиза така, че в последно време сме били врата за влизане на стоки у нас и вземане на подкупи. Ако аз имам пари и ви кажа да убиете президента, ще го направите ли. Това каза в ефира на БТВ Емил Димитров - Ревизоро.

"Варна е един много специален град, в който пристигат стотици хиляди контейнери и никой не ги проверява. Чакам в следващите месеци много сериозни разследвания и резултати по тези теми. Никой от София обаче не ги контролира, те са си направили във
Варна държава в държавата", обясни още той.

"Тези митничари са уволнени, обаче пристанището работи, на тяхно място идват техни колеги, те какви си мислите, че са. Същите като тях вероятно, защото, ако бяха различни, щяха да забележат какво правят корумпираните им колеги", смята Ревизоро.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
17594 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.05.18 | 12:33

3
Още едно ДС мекере! " Гарван , гарвану око не вади!"

2017.05.18 | 12:33

2
"Варна е един много специален град, в който пристигат стотици хиляди контейнери и никой не ги проверява. Чакам в следващите месеци много сериозни разследвания и резултати по тези теми. Никой от София обаче не ги контролира, те са си направили във Варна държава в държавата" -> Сега ли разбра бе идиот?!

2017.01.17 | 17:19

1
Упадъка е пълен.Но има недосегаеми които са на отчет.Събира ли сме приходи. Партийните каси се пукат по шевовете.Гръмнете се

Добави коментар

Водещи новини