Солени глоби за всички фирми, които пестят от сол

  • 16 януари 2017 14:47

  • 9866
  • 0
Солени глоби за всички фирми, които пестят от сол
© Булфото (архив)

Най-тежка е пътната и метеорологичната обстановка в Смолянска област. Пътят Юндола-Разлог е затворен за ремаркета и полуремаркета, съобщи пред журналисти регионалният министър в оставка Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена след участието си във форум за финансовия инженеринг.

Тя посочи, че има нов фронт, който започна днес от Югозападна България и по актуална информация на БАН ще вали през цялата седмица до петък, като валежите ще обхванат цялата страна.

Павлова не очаква нещо извънредно като ситуация при зимни условия.

Имаме готовност, превантивно затваряме по-тежките участъци за почистване, след което ги пускаме за движение, допълни тя.

През уикенда ще има сериозно застудяване и заледяване, предупреди Павлова. Тя призова всички снегопочистващи и поддържащи фирми да осигурят необходимите материали.

Няма да приемаме оправдания с недостигащи и липсващи материали, санкциите ще бъдат много високи, ако някой си позволи да не слага достатъчно материали или да се оправдае, че са изчерпани, посочи министърът в оставка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9866 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини