Марин Марковски: Прокуратурата изпълнява ария на клеветата срещу Дянков

  • 16 януари 2017 08:08

  • 13686
  • 3
Марин Марковски: Прокуратурата изпълнява ария на клеветата срещу Дянков
© БТВ

Да се получат указания от Прокопиев за Дянков това е все едно младеж да дава указания на режисьор като Спилбърг. Това каза в сутрешния блок на БТВ Марин Марковски, адвокат на обвинения за продажбата на държавния дял в ЕВН бивш министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Дянков е успешен министър от години. Един много отговорен специалист не може да получава указания за нарушение на закона. Цялата тази структура на обвинението е мъчителна, незаконна и неясна. Това е ария на клеветата, заяви адвокат Марковски.

За да има Дянков вина на сделката, той трябва да има права за нея, а като министър на финансите той няма правомощия да каже коя фирма да бъде избрана. Това е в правомощията на Агенцията по приватизация, подчерта адвокат Марин Марковски.

Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова заяви, че държавното обвинение има достатъчно доказателства, има и свидетелски показания. Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи е превишил властта и правата си в нарушения на заповедта, с която му е определен ресор като финансов министър, и е причинил щети за близо 21 млн. лв. Според обвинението Иво Пропкопиев и Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи са действали като съучастници. Извършител е Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, а подбудител и помагач - Иво Прокопиев, поясни Арнаудова.

Тя съобщи още, че обвинението срещу министъра на отбраната в оставка Николай Ненчев за МиГ-овете днес ще бъде внесено в съда.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
13686 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.03.22 | 20:40

3
не се оядохте/наситихте /-вашата мама.....................и винаги сте невиновни...............какъвто е престъпника-такъв е и защитника.................как не сте-в Румъния..................?????????????

2017.03.22 | 20:39

2
тоя шопар на снимката не е ли пукнал вече

2017.02.22 | 13:46

1
адвоката и министъра явно носят еднакви пръстенчета , та затова така извива глас , 20 000 000 ще пеят я

Добави коментар

Водещи новини