Новият лидер на АБВ: Левите да не се дървим и да правим кефа на десните

  • 16 януари 2017 07:49

  • 8437
  • 3
Новият лидер на АБВ: Левите да не се дървим и да правим кефа на десните
© Булфото (Архив)

Левите сили сме длъжници на избирателите. Трябва да спрем да се дървим през медиите и да правим кефа на десните. Това смята новият лидер на АБВ Константин Проданов.

39-годишният банкер призна, че не се познава с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Очаква да се запознае с нея и да говорят. Проданов не коментира очаквания служебен кабинет, който ще бъде предложен от Румен Радев. Отбеляза само, че новият президент е дал заявка бъде независим, еманципиран и да бъде доста различен от Росен Плевнелиев.

Пред Нова телевизия Константин Проданов отрече, че изборът му е бил предрешен. Неговия баща е близък с Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, на когото е писал дълги години речите като президент. На въпрос защо е решил да остави успешната си кариера в Япония, за да оглави АБВ, младият политик обясни, че му е писнало да гледа отстрани неправдата. Ще акцентира върху задържането на младите в България. Самият той има 2-годишен син, който му отнема много от времето.

Константин Проданов призна, че е бил против влизането на АБВ в коалиция с ГЕРБ.

„Не съм хейтил, но определено не бях съгласен с това“, отбеляза той.
 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
8437 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.01.17 | 12:25

3
АБВ хейтърите и да се дървят и да не се дървят няма да минат 2-3%, левите гласоподаватели са влюбени в Румен Радев и Курнелия Нинова и ще гласуват за БСП.
Ина

2017.01.16 | 19:59

2
Какъв речник има само този 39-годишен господин!
Елена

2017.01.16 | 19:58

1
Ами кой няма такъв речник.Бай х*й ли?!?Нинова с "пощенските гълъби",Сидеров,В.Симеонов,Янето......и т.н. и т.н.,даже са много по-зле от това момче!

Добави коментар

Водещи новини