Даниел Вълчев: РБ няма друг стратегически партньор освен ГЕРБ

  • 15 януари 2017 19:40

  • 9905
  • 5
Даниел Вълчев: РБ няма друг стратегически партньор освен ГЕРБ
©

”Още тази седмица ще финализираме една група, която да говори с дясно и центриски организации”. Това заяви в предаването Беновска пита по Канал 3 Даниел Вълчев от ДБГ.

В студиото на Илиана Беновска тази неделя актуалните теми коментираха Даниел Вълчев – ДБГ, Борислав Гуцанов - БСП, Янко Янков – ДПС, д-р Красимира Ковачка – БДЦ

”Не съм чул нито леви нито десни да приветстват корупцията. Не съм чул ”Да! България” да се обявява за дясна партия. Имаме капацитет да управляваме, но това зависи от хората, които избират кой да ги управлява”. Така Вълчев коментира новата партия на бившия правосъден министър.

”Добри неща се свършиха за тези две години. РБ няма друг стратегически партньор освен ГЕРБ”, категоричен бе бившият образователен министър.

Борислав Гуцанов от БСП пък припомни как е завършило 42-то Народно събрание и несъгласията на ДПС. ”Те ни свалиха”. Така той коментира думите на Сергей Станишев, който посъветва БСП да не се коалират с ДПС.

”За последните години икономиката не е била приоритет в България. Тя е приоритет за БСП. Първото нещо е създаването на ”Фонд Индустрия”. Не е нормално да се изпада в енергийна криза”, заяви Гуцанов. ”Не е ли криза, че не се направи Южен поток, че не се построи АЕЦ ”Белене”, че нямаме нямаме индустрия?, попита той.

Красимира Ковачка от БДЦ говори за здравеопазване. ”Говори се за безплатноздравеопазване, но това е абсурд!”, заяви тя. ”Мисля, че е крайно време да има абсолютна приемственост и всички сили да се поддържат. Хората не предпочитат, да не си плащат осигуровките, а искат по добро качество”, заяви тя.

Красимир Янков заяви, че за ДПС е важно, ”това, което правим, да се харесва на българските граждани”. ”За нас и БСП и ДПС са равнопоставени партии. За нас е важно с кой може да направим съвместна програма”, каза той. Янков коментира и че ДПС са предпочели да подкрепят Румен Радев за президент, защото това е било в интерес на България.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9905 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.01.22 | 14:30

5
Реформаторите се оттекоха като вода от тоалетно казанче!

2017.01.22 | 14:30

4
Боклук,като Червената Кукувица!
Педератора

2017.01.22 | 14:30

3
Боклук,не ми три постовете!!!!!!!!!!!!!!!!!

2017.01.16 | 10:14

2
майната му на тоя дъртия чикибоец
Крум Усаински - Крупник

2017.01.16 | 01:18

1
Много обичам рязани да ми се празнят в устата и на лицето,гълтам всичко,на снимка на ердоган си бия чекии.

Добави коментар

Водещи новини