В Чечня ще изселват роднини на терористите

  • 15 януари 2017 17:13

  • 3315
  • 3
В Чечня ще изселват роднини на терористите
©

На всеобщо общоселско събиране в Цоци-Юрт в Курчалоевския район на Чечня, където неотдавна бе проведена спецоперация по задържане на членове на престъпни групировки, било решено в бъдеще да бъдат изселвани семействата на бандитите, съобщи чеченската телевизия „Грозни”.

На събора се събрали хиляда жители, за да решат каква отговорност трябва да понесат роднините на престъпниците, причинили вреди на десетки семейства в селището. Целта на решението е да се предотвратят опитите на бандитите да посягат на сигурността на мирните жители от това или други селища.

На 11 януари в Курчалоевския регион беше обградена група екстремисти, които оказали въоръжена съпротива. При специалната операция са унищожени четирима терористи и един е пленен. Загинали са обаче и двама бойци от батальона „Север”.

Рамзан Кадиров изглежда черпи известен опит от Израел, където незабавно изгарят къщите на арабските терористи, нападнали еврейски граждани или войници.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3315 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
лайнояд-русофил

2017.01.16 | 21:56

3
На Кадирьов стойките!
Доко

2017.01.16 | 21:55

2
Рамзан Кадиров ще последва участта на Наджибула, който беше завързан от авганистанските талибани за джип и го влачиха 40 км по асфалта, а мръвката, която остана, закачиха на дърво и гарваните я изкълваха.
Крум Усаински - Крупник

2017.01.16 | 15:13

1
Много обичам да ми се празнят в устата и на лицето рязани,на снимка на ердоган си бия чекии.

Добави коментар

Водещи новини