Цветан Цветанов: Кабинетът „Борисов 2“ постигна огромни успехи (видео)

  • 11 януари 2017 09:52

  • 13254
  • 25
Цветан Цветанов: Кабинетът „Борисов 2“ постигна огромни успехи (видео)
© Булфото (архив)

„Не трябва да ползваме пленарната трибуна за агитации, а трябва да работим усилено в последните дни на 43- тото Народно събрание“, заяви от парламентарната трибуна Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от ГЕРБ.

Той напомни, че в навечерието на най-светлите празници БСП са водили предизборни агитации.

Цветанов призова всички да бъдат честни с хората, както са от ГЕРБ. Той заяви, че партията гарантира сигурността на хората и не веднъж го е доказвала. По думите му обаче това не може да се направи от БСП. "Ние от ГЕРБ ще отидем при избирателите си с отчет за работата ни в парламента и ще положим усилия свършената от нас работа да получи реален отзвук в кампанията преди изборите. Защото ГЕРБ гради кампанията си и заявката си за следващо участие във властта единствено на база на свършеното, в това число и на основата на работата ни досега в парламента. Не така обаче изглеждат нещата за нашите опоненти от БСП, които очакват новият президент и съставеното от него служебно правителство да мотивират хората да гласуват за тях. Не можете да се маскирате като перспективна управленска алтернатива на ГЕРБ като се възползвате от доверието към новия президент и превърнете работата на неговия служебен кабинет във ваш актив. Това не може да бъде ваш актив.
От социологическите изследвания се вижда, че вашият електорат „набъбна” с вот на нетипични за вас избиратели. Всичко това не дава сигурност, защото едва ли сте наясно дали можете да управлявате този ресурс по логиката на вашите политически интереси за предстоящите избори", заяви той.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа съобщи, че през последните две години е постигнат успех в комуникацията с парламентарните формации и напомни, че действащият в момента кабинет е доста сложен: "ПГ на ГЕРБ е удовлетворена от политическата комуникация, която постигнахме в рамките на 43-то Народно събрание. Не една и две кризисни ситуации през последните години изискваха потискане на тясно партийния егоизъм. Консенсусът не винаги се случваше, но съм убеден, че именно в това Народно събрание в резултат на усилията на ГЕРБ показахме, че политическият диалог е възможен. Парламентарната група на ГЕРБ истински се отвори към партньорство и сътрудничество. Ние търсехме съгласие по съществото на проблемите, а не просто съглашателство. Търсихме решения в рамките на възможното и не допускахме компромиси, които да водят до наполовина решени проблеми. Дори само това да сме постигнали през последните две години, то представлява респектиращ политически актив. Защото е факт, че днес няма препятствия пред воденето на откровен политически диалог между партиите в парламента. Все още обаче предразсъдъците и тясно партийните интереси до известна степен пречат на резултатността при подобни преговори".

„Кабнинетът „Борисов 2“ никога не потърси лесния път“, заяви той и добави още плюсове: „Отчитаме рекорден за последните 8 години икономически растеж. Доходите на българите се увеличиха, а безработицата намалява. България се утвърди като остров на стабилност не само в региона, а в цяла Източна Европа“.

Цветан Цветанов призова накрая всички да се съобразят с волята на гражданите, да се мобилизират и да се приемат точките от Референдума.

„Пожелавам ви здрава 2017 година и да запазим добрият тон, за да работим заедно и занапред в името на българските граждани“, заключи Цветанов.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
13254 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Samo nerazbiram..

2017.01.16 | 13:05

25
I nie zashto neznaem..??? Za vashite ogromni yspexi .., sigorno sa ogromni ama v lichen plan i avoari..
оня с коня

2017.01.16 | 09:55

24
Яд ме е на лъжите които говори Цветанов но два пъти повече ме е яд за това , че има малоумници които му вярват .
Лазарова

2017.01.13 | 09:39

23
Г-н Цветанов, сигурно огромни успехи имате в личен план, но ние, редовите граждани не можахме да видим никакви успехи. Демокрацията е измислена, за да защитава по-слабите, а не да се облагодетелстват управляващите. Това с което се гордеехте, уви не е за гордост. Какво става с републиканската пътна мрежа???? Вижте Румъния.
Лазарова

2017.01.13 | 09:39

22
Г-н Цветанов, сигурно огромни успехи имате в личен план, но ние, редовите граждани не можахме да видим никакви успехи. Демокрацията е измислена, за да защитава по-слабите, а не да се облагодетелстват управляващите. Това с което се гордеехте, уви не е за гордост. Какво става с републиканската пътна мрежа???? Вижте Румъния.
kkkj

2017.01.13 | 09:39

21
Тоя наистина ни мисли за луди. За какви успехи говори. Държавата е разкапана от всякъде. Един нормален сняг блокира държавата, а цвинокио говори за успехи. Ако все още има кой да му вярва.

2017.01.13 | 09:39

20
Споко Цецо! Докато е Цацаратурата няма страшно! Ни за теб, ни за тъщата!

2017.01.13 | 09:39

19
Цветанов сигурно има предвид това,че сме втори след Албания в Европа по минимална работна заплата...ама отзад напред!Само думи,само перчене и едно голямо нищо.Това което направиха можеха да го направят и правителство от първокласници.Да вземат едни милиарди и да си попълват дупките и харчовете.Нещо друго да се сеща някой?

2017.01.13 | 09:39

18
Крадци,крадци на пари,човешки съдби и надежди!
затвора

2017.01.13 | 09:39

17
Успехи за затвора.
Цвъц Костибродски

2017.01.13 | 09:39

16
АБЕ УСПЕХИ ИМА ..ОТЪРВАХ ЗАТВОРА ..ТЪЩАТА МИ ГОВОРИ ..МИЛИАРДИТЕ НА СИГУРНО ..БОКО МЕ ПОДКРЕПЯ ..НО ВЕЧЕ НЕ ОТЗАД ..МЕК МУ Е И Е СМЕНИЛ БРЯГА ..МЕН В ГРОБ ..ВСЕ ОЩЕ МЕ ТЪРПЯТ ..А ТИЯ КРЕТЕНИ ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ВСЕ ОЩЕ МЕ КАНЯТ ..ЕТО НА ТОВА МУ ВИКАМ УСПЕХ..

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини