Харесайте facebook страницата ни

Бракониер преби горски с дърво край Разлог

Горският служител Георги Алуминов е с множество хематоми и кръвонасядания след нанесен му побой от извършител на незаконна сеч, съобщиха от ЮЗДП.

Пореден случай на грубо посегателство и физическа саморазправа над служител от "ДГС Разлог" е извършен на 9 януари т.г. около обяд в местността Катарино. При редовен обход на охранителния участък горските надзиратели Георги Алуминов и Христо Анастасов засичат добре познатия системен нарушител Борис Иванов с прякор "Бобата" да извършва незаконна сеч без редовно издадено разрешително. Служителите правят опит да осъществят контакт с нарушителя и да му съставят акт, при което той отказва да се подчини, грабва дърво от купчината до него и започва да удря Георги Алуминов. Само бързата реакция и избягването от местопроизшествието на горския служител са предотвратили инцидент с много по-тежки и непредсказуеми последствия, съобщават от горското.

В издадената медицинска експертиза е описано, че горският надзирател Г. Алуминов е с множество хематоми и кръвонасядания по тялото. За случая веднага е уведомено РУП Разлог. Ще бъде сезирана и Районната прокуратура в града. Нарушителят Б. Христов има повдигнати обвинения за множество груби посегателства срещу горски служители и за незаконна сеч на дървесина в държавни горски територии в района на Разлог и Симитли.

Коментари
Коментари (3)
Коментирай
ЛИКВИДАТОР (гост)
03.02.2017 | 19:59

САПУН !

Рейтинг:
 
1
(гост)
03.02.2017 | 19:59

26 годишния зимен сън на 70 000 куки...

Рейтинг:
 
2
(гост)
03.02.2017 | 19:59

да набият бобата на коловете дето ги сече

Рейтинг:
 
2
 
Добави Коментар