Бъчварова: 3000 машини чистят пътищата, помага и военна техника

  • 10 януари 2017 14:58

  • 10779
  • 5
Бъчварова: 3000 машини чистят пътищата, помага и военна техника
© Булфото (архив)

Три хиляди машини участват в разчистването на републиканската пътна мрежа, съобщи в Ловеч министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Тя заяви, че във връзка с тежката зимна ситуация в страната в момента за разчистването на пътищата помагат и военни. За да могат да осигурят пробива на пътищата или да могат да осигурят основно работата на ремонтните екипи по електрозахранването, уточни Бъчваерова.

Намесата на военна техника се налага в крайните североизточни райони на страната.

По повод правителствения план за борба с битовата престъпност Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. посочи, че до края на годината предстои назначаването на три хиляди полицейски служители.

Имаме готовност, две до три седмици да назначим сътрудници по охрана, както и да проведем конкурсите, които са обявени. Ефектът от тях ще бъде след няколко месеца, може би към септември до края на годината. МВР ще има допълнително поне три хиляди служители до края на тази година, съобщи вътрешният министър.

В Ловеч Бъчварова представи новия директор на областната дирекция на МВР старши комисар Петър Енчев, който поема поста от напусналия Иван Пепелджийски. Досега Енчев е бил заместник-директор на Областната дирекция на МВР в Плевен и началник на криминалната полиция в града.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10779 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.01.16 | 09:57

5
тая курва само лъже....ейй тъпа пачавро стига лъга ма долен пелтек
Чичо Мисир:

2017.01.16 | 09:57

4
-МИСИРКОООО,НЯМАШ РАБОТА ТАМ!

2017.01.16 | 09:57

3
Ако не е едната фитка,Свинетка Павлова,ще гледаме и слушаме другата -Бъчи! Не знам защо не пуснат и тежката си артилерия-Десито и онази безмозъчната - Караянчева.Така циркът ще е по-пълен някък си.

2017.01.16 | 09:56

2
ей , с лопати да го ринеха тия 3000 ,щеха да ги изчистат пътищата
ИСВЪНАРЕДНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ ПРЕСЦЕНТЪРА НА МС

2017.01.11 | 08:24

1
Др.Борисов лично организира чайна церемония на закъсалите японски туристи с чай от цвета на японски вишни. За закъсалите братушки- славяни ще бъде организирана скромна почерпка с шампоан и одеколон "Тройной" За закъсалете българи -ежедневно извозване до Калофер за ледено мъжко хоро. А които не са "Българи, юнаци!"- ваденеот снега на кръста , хвърлен лично от ДС Патриарха-все пак всички сми източноправословни! А за кучетата М-р Танева, организира „тричате”.Всичко съобразено с особеностите на националната простотия!

Добави коментар

Водещи новини