Харесайте facebook страницата ни

Бъчварова: 3000 машини чистят пътищата, помага и военна техника

© Булфото (архив)

Три хиляди машини участват в разчистването на републиканската пътна мрежа, съобщи в Ловеч министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила ... към профила .

Тя заяви, че във връзка с тежката зимна ситуация в страната в момента за разчистването на пътищата помагат и военни. За да могат да осигурят пробива на пътищата или да могат да осигурят основно работата на ремонтните екипи по електрозахранването, уточни Бъчваерова.

Намесата на военна техника се налага в крайните североизточни райони на страната.

По повод правителствения план за борба с битовата престъпност Румяна Бъчварова посочи, че до края на годината предстои назначаването на три хиляди полицейски служители.

Имаме готовност, две до три седмици да назначим сътрудници по охрана, както и да проведем конкурсите, които са обявени. Ефектът от тях ще бъде след няколко месеца, може би към септември до края на годината. МВР ще има допълнително поне три хиляди служители до края на тази година, съобщи вътрешният министър.

В Ловеч Бъчварова представи новия директор на областната дирекция на МВР старши комисар Петър Енчев, който поема поста от напусналия Иван Пепелджийски. Досега Енчев е бил заместник-директор на Областната дирекция на МВР в Плевен и началник на криминалната полиция в града.

Коментари
Коментари (5)
Коментирай
(гост)
16.01.2017 | 09:56

ей , с лопати да го ринеха тия 3000 ,щеха да ги изчистат пътищата

Рейтинг:
 
0
(гост)
16.01.2017 | 09:57

Ако не е едната фитка,Свинетка Павлова,ще гледаме и слушаме другата -Бъчи! Не знам защо не пуснат и тежката си артилерия-Десито и онази безмозъчната - Караянчева.Така циркът ще е по-пълен някък си.

Рейтинг:
 
0
Чичо Мисир: (гост)
16.01.2017 | 09:57

-МИСИРКОООО,НЯМАШ РАБОТА ТАМ!

Рейтинг:
 
0
ИСВЪНАРЕДНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ ПРЕСЦЕНТЪРА НА МС (гост)
11.01.2017 | 08:24

Др.Борисов лично организира чайна церемония на закъсалите японски туристи с чай от цвета на японски вишни. За закъсалите братушки- славяни ще бъде организирана скромна почерпка с шампоан и одеколон "Тройной" За закъсалете българи -ежедневно извозване до Калофер за ледено мъжко хоро. А които не са "Българи, юнаци!"- ваденеот снега на кръста , хвърлен лично от ДС Патриарха-все пак всички сми източноправословни! А за кучетата М-р Танева, организира „тричате”.Всичко съобразено с особеностите на националната простотия!

Рейтинг:
 
2
(гост)
16.01.2017 | 09:57

тая курва само лъже....ейй тъпа пачавро стига лъга ма долен пелтек

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар