Харесайте facebook страницата ни

Българка почина при раждане на близначки в Канада

© Getty Images (Архив)

Жена ми е ангел. С тези думи Лъчо Ангелов описва съпругата си Фани, която умира по време на раждането на техните близнаци. Трагичната история е от Монреал, където живее българското семейство.

„Бях точно до нея и сестрата ме поздрави : "Честито, имате две деца", а в този момент тя започна да казва: „Не се чуствам добре“. Така започна всичко“, сподели пред Global News Лъчо.

Той е изведен незабавно от стаята, докато докторите се опитват да спасят 43-годишната Фани.
„Бях отвън и се молех“, спомня си съпругът.

Минути по-късно обаче му съобщават, че жена му е починала от амниотична емболия. Това е рядък случай, когато околоплодната течност попада в кръвна на майката. След като Фани умира Лъчо се обвинява за смъртта й. Казва, че това е човешката реакция – да се пита какво не е направил за нея. Два-три дни след това не е можел да мисли дори за новородените близнаци и е ходел в болницата "механично". Момичетата вече са на една седмица. Те се намират в неонатологията.

Лъчо обаче не обвинява лекарите за случилото се и смята, че екипът на болницата в Монреал е направил всичко възможно, за да спаси Фани. Смъртта на българката обаче се разследва. Погребението на Фани е било в неделя. Тя и Лъчо са били женени от дълги години. Освен бебетата, те имат и 11-годишен син.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
(гост)
01.02.2017 | 00:29

Гузен негонен бяга! Щом и при такава трагична новина някой тъпанар се сеща да намеси ББ, значи наистина е време да си ходи!

Рейтинг:
 
1
(гост)
08.02.2017 | 19:34

Българка почина при раждане на близначки в Канада , ОТ БСП СА КАТЕГОРИЧНИ ЧЕ БОЙКО Е ВИНОВЕН,РАДЕВ ПОДЛОГАТА ГО ПОТВЪРДИ,,,,,

Рейтинг:
 
4
(гост)
01.02.2017 | 00:30

До копоя под мен. Бойко не е майка Тереза. Той е виновен, но за друго, копой смотан.

Рейтинг:
 
7
(гост)
01.02.2017 | 00:30

Помярите в България как не се почнали да лаят ,че ББ е виновен??????

Рейтинг:
 
2
 
Добави Коментар