Харесайте facebook страницата ни

Стотици със счупвания заради снежния ад в София (видео)

© Bulphoto (архив)

От петък до днес по обед през спешния кабинет на УМБАЛСМ „Пирогов“ са преминали над 670 пациенти заради различни в следствие на заснежените и заледени софийски тротоари, предаде репортер на novini.bg.

Над 150 човека са хоспитализирани, тъй като травмите им са тежки и им предстои лечение.

Мария Пойразова съобщи, че днес сутринта мъж на 53 години е отишъл да си купи вестник, но е паднал и в следствие на това има изключително тежко счупване. Предстои му операция.

Най – често потърпевши са предимно хора в активна възраст. Най-честата причина за постъпването им са контузиите и травмите са в областта на китките, раменните стави, глезените и бедрата.

Лекарите все пак препоръчват, когато излизаме да стъпваме по-бавно, да ходим с ниски обувки с големи грайфери, за да не си причиняваме наранявания.

Коментари
Коментари (3)
Коментирай
Веселин Василев (гост)
09.01.2017 | 22:48

Повечето навярно са пенсионери.Нямат пари за свестни обувки.

Рейтинг:
 
0
бойко педала (гост)
09.01.2017 | 22:48

Мрете шопландски гниди!

Рейтинг:
 
10
Естето (гост)
12.01.2017 | 14:26

Всички плачеха с крокодилски сълзи,че без сняг нямало зима и празници!На ви сега зима - студ, мръсотия, затворени пътища, населени места без електричество и вода, счупени крайници, задръствания, големи разходи за почистване и спасителни операции и т.н. Истинска радост и приятно прекарване!Внимавайте другият път какво си пожелавате!

Рейтинг:
 
7
 
Добави Коментар