Харесайте facebook страницата ни

Пристанището в Бургас преустанови работа

Ръководството на Пристанище "Бургас" издаде заповед, с която забрани маневрирането на малки и големи плавателни съдове в залива. Причината е силният вятър и снеговалежът. Това съобщиха от Областна управа - Бургас.

По информация на представители на железопътна инфраструктура, към 15.00 часа няма констатирани проблеми с железопътния транспорт в област Бургас и влаковете спазват разписанието си. По информация на електропреносното дружество "ЕВН" обстановката в Бургаско към този час е спокойна.

Няма сигнали за цели населени места останали без електричество. Има регистрирани отделни и частични случаи, за чието отстраняване работят аварийните екипи на дружеството. На телефон 112 са регистрирани сигнали за няколко аварирали автомобила на общински пътища в областта.

Затворени за движение на автомобили остават на територията на Бургаска област: АМ"Тракия", Бургас - Петолъчката, Бургас - Варна, Бургас - Каблешково - Ахелой. Отворени за движение при зимни условия са Бургас - Малко Търново, Бургас - Созопол - Царево, Бургас - Средец, Елхово - Ямбол.

Коментари
Коментари (0)
Коментирай
 
Добави Коментар