Сформираха кризисен щаб в консулството ни в Истанбул (обновена)

  • 01 януари 2017 15:54

  • 26388
  • 0
Сформираха кризисен щаб в консулството ни в Истанбул (обновена)
© Getty Images/Guliver

В Генералното ни консулство в Истанбул има сформиран кризисен щаб във връзка с последния акт на насилие в Република Турция. Това пише във фейсбук министърът на външните работи в оставка Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

Българският посланик Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. е пристигнала в болницата в Истанбул, където пострадалата българска гражданка вече е оперирана. Състоянието й засега е стабилно.

Телефонът за връзка с българското Генерално консулство в града е + 90 533 383 64 14.

Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. очаква скоро от Швеция да пристигнат в Истанбул родителите на пострадалото при атентата в новогодишната нощ българско момиче. Посланикът ни в Турция видя младата българка в интензивното отделение, след като тя бе оперирана. Момичето е стабилизирано, но лекарите се въздържат от прогнози на този етап, каза пред "24 часа" българската посланичка в Турция.

Момичето е младо, дошло е от Норвегия, където работи в със своя приятелка. При стрелбата в нощния клуб терористът е засегнал белия дроб и гръбнака на сънародничката ни. От етични съображения Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. не съобщава името й.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
26388 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини