Масовото честване на рожден ден на тийнейджърка завърши трагично

  • 27 декември 2016 16:27

  • 85659
  • 1
Масовото честване на рожден ден на тийнейджърка завърши трагично
© Getty Images/Guliver

Масово парти по случай 15-ия рожден ден, отбелязващ преходната възраст на мексиканско момиче, е завършило с фатален инцидент, съобщават Асошиейтед прес и БТА.

За да отбележи специалния рожден ден на дъщеря си Руби Ибара Гарсия, преди няколко седмици публикува клипче във Фейсбук, в което кани на парти всички желаещи. Видео поканата бързо се разпространява в социалната мрежа. Над милион души заявяват, че ще уважат празненството. В крайна сметка на партито в Ла Оя - малък провинциален град на около 400 километра северозападнто от столицата Мексико, се явяват хиляди хора. Рожденичката Руби посреща гостите в рокля, осигурена от известен дизайнер. Събитието се отразява обстойно от местната преса.

Масовото честване на рождения ден обаче завършва с трагичен инцидент - двама мъже са стъпкани по време на организирано състезание с коне. Единият от тях е със счупен крак. За другия получените травми се оказват фатални.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
85659 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.28 | 18:54

1
Eй ако не бях прочел тази нови днес животът ми нямаше да е пълноценен.Няма нужда да събирате инцидентите по целия свят,достатъчно е да се огледате само в БГ

Добави коментар

Водещи новини