10 депутати не са се изказали нито веднъж в 43-о Народно събрание

  • 27 декември 2016 16:16

  • 4428
  • 1
10 депутати не са се изказали нито веднъж в 43-о Народно събрание
©

Десет депутати изобщо не са се изказвали в рамките на 43-о Народно събрание. Сред тях са Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на от ДПС и актьорът Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в (БСП лява България). Първият дори не се е появявал в пленарната зала от близо една година.

В ГЕРБ има четирима народни представители, които не са говорили от парламентарната трибуна. Това са 27-годишният Антон Долапчиев, както и Иван Стойнов, Михаил Тодоров и Пламен Йорданов. От БСП освен Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в на трибуната не е излизал още един депутат – Димитър Димитров. От Реформаторският блок това е Никола Хаджийски. Останалите двама, които не са се изказвали, са напусналите ДПС Муса Палев и Шабанали Дурмуш. Те се водят нечленуващи в парламентарни групи. Това става ясно от справка, получена по Закона за достъп до обществена информация (за периода от 27 октомври 2014 г. до 30 ноември 2016 г.), съобщава БТВ.

Малко след зимната ваканция на депутатите 43-ото Народно събрание ще бъде закрито. Това ще стане след встъпването в длъжност на новия президент на 22 януари.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4428 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Боев

2016.12.28 | 20:03

1
Така е получаваха си мизерните заплатки горките!!! живееха си като плевели.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини