"Българската Коледа" ще се състои тази вечер в Народния театър "Иван Вазов"

  • 25 декември 2016 09:05

  • 1851
  • 0
"Българската Коледа" ще се състои тази вечер в Народния театър "Иван Вазов"
©

Традиционният благотворителен спектакъл в рамките на инициативата на държавния глава "Българската Коледа" ще се състои тази вечер в Народния театър "Иван Вазов". На него ще присъства президентът Росен Плевнелиев.


Четиринадесетото издание на благотворителната инициатива е в подкрепа на децата с тежки хронични заболявания.


Oт сцената на Народния театър изявени български музиканти, танцьори, спортисти, актьори и журналисти ще подкрепят благородната кауза, посветена на децата в беда. Райна Кабаиванска и Веско Ешкенази ще подкрепят "Българската Коледа", а в концерта ще участват едни от най-даровитите им ученици - Даниела Нинева и Лора Маркова, както и Миро, Графа и Виктория Георгиева, "Фондацията", Николина Чакърдъкова, Веселин Маринов, Славин и Християна Лоизу, Люси Дяковска и A.V.A., Ненчо Балабанов, Крисия, българският представител в детската Евровизия за 2016 г. Лидия Ганева, Преслава и нейната сестра Ивелина, Бон-Бон, Ла Ти Да и деца от музикалното училище "Любомир Пипков", фолклорният танцов ансамбъл "Пламъче", Николай Априлов и малкият актьор Марти, ансамбъл "Чинари", Димитър Бербатов и деца от неговата фондация, Симона Пейчева и малки гимнастички от нейната школа и илюзионистът Дани Белев.


Лекоатлетката Мирела Демирева - спортист на годината за 2016 г., Кубрат и Tервел Пулеви, акад. Александър Балкански и тримата му внуци, Алфредо Торес и неговото семейство, Ирина Тенчева и Иван Христов с децата им, продуцентът Маги Халваджиян и неговият внук Еди също ще са сред застъпниците, които ще призоват за съпричастност към децата. Към призива за подкрепа ще се присъединят и българските войници от 61-ва Стрямска механизирана бригада, които направиха видеоклип, посветен на "Българската Коледа".

Последвайте канала на

Нора Виткова
1851 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини