Вижте кои хора са най-склонни към екстремен секс и садо-мазо

  • 23 декември 2016 13:42

  • 46486
  • 2
Вижте кои хора са най-склонни към екстремен секс и садо-мазо
© Getty Images/Guliver

Собствениците на котки са по-склонни да практикуват екстремен секс и да се впуснат в садо-мазо приключения и завързвания в хода на половата игра, пише в. "Метро".

Изследването е обхванало 36 500 души в Чехия и Словакия, някои от които страдали от заболяването токсоплазмоза, предавано от тези домашни любимци на стопаните им. Страдащите от това паразитно заболяване се оказали по-склонни да се възбуждат сексуално от собствените си страхове, от опасностите и при подчинение в половата игра.

Именно тези сексуални особености били и първите признаци на токсоплазмозата. Авторът на изследването Ярослав Флегр изтъква, че при хората винаги е имало известна обвързаност между половата възбуда и страха. Но тя не се дължи на заболяване.

Докато при токсоплазмозата, предавана от котките, садо-мазохистичните уклони са предизвикани от паразита Toxoplasma gondii, който пряко влияе на мозъка и на човешкото поведение. Той се разпространява чрез фекалиите на тези домашни любимци. Хората с токсоплазмоза са привличани от секса със завързване и насилие, а при мъжете се наблюдава склонност към мазохизъм и изнасилване, допълва БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
46486 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
естетсамарянин

2017.01.14 | 12:54

2
Садиста има много поздрави.Анкетата и тестовете сестрите ли са ги попълвали?
Имам котки

2017.01.14 | 12:54

1
Аз съм болен човек,имам токсоплазмоза, шибам си котките..Сега най накрая разбрах защо цала Бълхария се държи тъка. Много ора са болни и не го осъзнават..Само ранят котки пред блока..

Добави коментар

Водещи новини