Coca-Cola създаде уникална капачка за коледните празници

  • 21 декември 2016 15:41

  • 2584
  • 0
Coca-Cola създаде уникална капачка за коледните празници
©

От опит знаем, че с наближаването на Коледа се повишава желанието да изненадаме любим човек. Не всички изненади обаче се получават според очакванията.

Вдъхновени от десетки автори на не чак толкова сполучливи коледни изненади, Coca-Cola създаде „Съобщение в бутилка Coca-Cola“ – уникална капачка, позволяваща записването на гласови съобщения с продължителност до 30 секунди, които могат да бъдат прослушвани, докато бутилката се отваря. Първата по рода си такава Coca-Cola бутилка ще се появи на пазара в Италия по време на тазгодишните декемврийски празници.

„Целта ни е да зарадваме хората като им помогнем да благодарят на онези, които правят тяхната Коледа специална по креативен начин – с лично съобщение до любим човек, споделено посредством бутилка Coca-Cola. Така една неизменна част от празника – бутилката Coca-Cola – се превръща в свеж повод за запомнящо се преживяване“, сподели Палома Азулей, регионален отговорник за творческата реализация на маркетинговите кампании на Coca-Cola.

Кампанията включва видео, предназначено за разпространение по интернет – „Съобщение в бутилка Coca-Cola“ – и съдържание за социалните медии, което стартира в Италия този декември. Самото видео представя куп забавни неуспешни опити за коледни изненади и приканва зрителите да зарадват близките си със съобщение в бутилка Coca-Cola. Автор на идеята е рекламна агенция DAVID, а режисурата е дело на Лукас Шанън от водещата компания за производство на клипове Landia.

Технологията за запис на звук е разработена от испанската дигитална агенция Gigigo.

За The Coca-Cola Company

The Coca-Cola Company (NYSE: KO) е най-голямата компания за безалкохолни напитки в света, управляваща повече от 500 марки за газирани и негазирани напитки и предоставяща на клиентите си избор от повече от 3 800 продукта. С флагман Coca-Cola, една от най-ценните и разпознаваеми световни марки, портфолиото на компанията включва 20 бранда, 18 от които се предлагат и във варианти с намалено, ниско или никакво съдържание на калории. Сред тях са Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia и Gold Peak. Компанията разполага с най-голямата дистрибуционна система за напитки в света, което я прави доставчик № 1 на газирани и негазирани напитки. Повече от 1.9 милиарда чаши от напитките на компанията се консумират в общо над 200 страни всеки ден.

Отдадена на изграждането на устойчиво развиващи се общности в дългосрочен план, The Coca-Cola Company организира инициативи за намаляване на въздействието на производството и логистиката върху околната среда, създаване на сигурна, отворена за всички работна среда и допринасяне към икономиката на държавите, в които оперира. Заедно със своите партньорски компании за бутилиране и със система от общо над 700 000 асоциирани компании, компанията се нарежда сред 10-те водещи частни работодатели в света.

За повече информация, моля, отидете на: Coca-Cola Journey, последвайте ни в Twitter, посетете нашия блог “Coca-Cola Unbottled” или разгледайте профила ни в LinkedIn.

Последвайте канала на

Novini.bg
2584 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини