Инцидент с работник в Лом

  • 15 декември 2016 13:18

  • 4017
  • 2
Инцидент с работник в Лом
©

Млад мъж пострада при трудова злополука в завод в Лом. Животът на работника не е в опасност, но част от ръката му е ампутирана съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът е станал в сряда към 10.30 ч. в предприятието за производство на тръби „Хъс”. 24 годишният Радостин Ц. започнал да почиства работеща машина, но валовете й захванали дясната му ръка, счупили костите на дланта му и откъснали част от сухожилията.

Част от ръката на работника останала в машината. Пострадалият е бил транспортиран в общинската болница в Лом, където му оказана медицинска помощ. Животът му е вън от опасност. За трудовата злополука е уведомена Регионалната инспекция по труда, която е започнала проверка.

Мястото на произшествието е посетено и от дежурна оперативно-следствена група на МВР. Образувано е досъдебно производство. Това е трета злополука в ломския завод за тръби тази година. В предишните два случая млад мъж загина, а друг бе ранен.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4017 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.12.18 | 09:08

2
гнусна ..гадна капиталистическа действителност ..няма милост за вас ..роби..мрете в лайната..
3752

2016.12.18 | 09:08

1
Защо винаги трябва да се случи най- лошото-непоправима трагедия за да се задействат компетентните органи,в случая инспекцията по труда?

Добави коментар

Водещи новини