„Набуко“ се отлага за началото на 2017

  • 15 декември 2016 13:14

  • 2083
  • 0
„Набуко“ се отлага за началото на 2017
©

Поради непредвидени технически обстоятелства оперният спектакъл „Набуко“ с участието на Амброджо Маестри се отлага за началото на следващата година. Събитето, което трябваше да се проведе тази неделя, 18 декември, в зала „Колодрума“ се мести в зала 1 на НДК през февруари.

Точната дата ще бъде допълнително обявена, а всички закупени билети могат да бъдат презаверени за следващата дата на събитието. Всеки, който иска да върне билета си, може да го направи в мрежата на Eventim.bg, като сумата ще бъде възстановена от съответния обект, от който са закупени. Допълнителна информация може да научите от сайта Eventim.bg.

За Амброджо Маестри:

Един от най-аплодираните баритони на световната сцена печели адмирациите на публиката още с дебюта си през 2001-а година като Фалстаф под палката на Рикардо Мути в Ла Скала и в Тетро Верди (Бусето). Работата на маестро Мути и емблематичните роли на Яго в Отело от Верди, Ренато в Бал с маски, Дон Карло ди Варгас в Силата на съдбата и Жорж Жермон в Травиата поставят стабилните основи на международната му кариера и му отварят вратите на най-големите оперни театри в света.

Амброджо Маестри ще се появи и на българската сцена, където ще си партнира с Йоанна Железчева в ролята на Абигайл, Димитър Станчев като Захария, Борис Луков ще изиграе Измаел, а Иса ще бъде Елена Чавдарова.

Последвайте канала на

Novini.bg
2083 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини