Андреа Бочели ще пее на инаугурацията на Доналд Тръмп?

  • 13 декември 2016 15:21

  • 3646
  • 1
Андреа Бочели ще пее на инаугурацията на Доналд Тръмп?
© Булфото (архив)

Новоизбраният американски президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския смята да покани италианския тенор Андреа Бочели да пее на церемонията по встъпването в длъжност, пише в. Ню Йорк таймс.

Избраният на 8 ноември 2016 за държавен глава на САЩ политик е фен на музиканта от западноевропейската държава и много иска певецът да участва на тържеството по случай инаугурацията. Очаква се Бочели и Тръмп да се срещнат в петък в "Медисън скуеър гардън". Тогава италианецът има планиран концерт в известната нюйоркска зала.

Тръмп ще поеме ръководството на САЩ на 20 януари 2017 г. След тази дата новата администрация във Вашингтон ще започне да изпълнява своите функции. По-рано днес от екипа на бъдещия стопанин на Белия дом официално потвърдиха, че Тръмп ще предложи главния изпълнителен директор на петролния гигант Exxon Mobil Рекс Тилърсън за държавен секретар.

Новината за новия шеф на американската дипломация бе коментирана и от руския външен министър Сергей Лавров. "Смятам да сътруднича с бъдещия си американски колега", каза първият дипломат на Москва.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3646 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.15 | 10:45

1
може да покани и веско маринов, ако е свободен тогава...

Добави коментар

Водещи новини