Колко ще похарчат студентите за 8 декември

  • 08 декември 2016 15:58

  • 1693
  • 1
Колко ще похарчат студентите за 8 декември
© Getty Images

Ето че сюблимният момент настъпи, и само броени часове делят студентите от празничната им вечер. По данни на Института за оценки и анализи тази година 8 декември ще празнуват 23 000 студенти.

И както всяко нещо в този живот, така и забавленията си имат своята цена. Да видим колко дълбоко в портфейлите си ще се бръкнат студентите тази година, за да си изкарат една наистина страхотна и незабравима вечер.

Разходи за студентската вечер, ако празнувате в родния си град

Разходите, които един студент ще направи по време на празничната вечер, като цяло са свързани с няколко фактора. Т.е. цената на забавлението е относителна и зависи от това дали ще харчи само в ресторанта или ще му се наложи да отдели средства и за дискотека/нощен клуб. Според това дали нощният бар се намира близо или далеч от заведението, в което е вечерял, може да му се наложи или не да използва услугите на такси, за което също трябва да помисли за определена сума пари. Ако студентът е от мъжки пол и си има гадже, със сигурност ще му се наложи да бръкне в джоба си още по-надълбоко, и в крайна сметка студентската вечер да му излезе двойно по-скъпа. И така, да видим все пака за какви разходи ще трябва да помисли един студент, за да си изкара страхотно в празничната вечер:

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
1693 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.08 | 19:04

1
Оха голямо пиене и е...ане ще падне .

Добави коментар

Водещи новини