23 г. затвор за млад мъж, убил жестоко гаджето си

  • 08 декември 2016 14:12

  • 16454
  • 1
23 г. затвор за млад мъж, убил жестоко гаджето си
© Getty Images/Guliver

Варненският апелативен съд потвърди присъдата - 23-години затвор, на Веселин Чифудов /34 г./, който през лятото на 2014 г. с особена жестокост е убил приятелката си Небаат Ефраимова в Шумен, съобщиха днес от пресслужбата на съда.

Престъплението е извършено в жилище в Шумен. След скандал между двойката Чифудов убил жената с кухненски нож. Осъзнавайки какво е извършил, мъжът споделил с приятели по телефона, взел 100 лв. от дядо си, качил се на автобус и избягал в Турция с намерение да се укрие. Три дни по-късно се предал на турските власти и близо година прекарал в местен затвор до екстрадирането му в България.

Според съда умисълът за извършване на деянието е инцидентен. Убийството обаче е извършено с особена жестокост, а жертвата е осъзнавала какво се случва. В решението на магистратите е посочено още, че присъдата от 23 години затвор при първоначален строг режим е в съответствие с високата степен на обществена опасност на престъплението.

Решението на Апелативния съд подлежи на обжалване пред ВКС в 15-дневен срок.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16454 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.09 | 14:53

1
ма оставете ги да се избиват гадините мръсни бее.. що да го хрантутиме в затвора. Върнете си им го в турция те да си го отглеждат. Ние си имаме достатъчно мизерници тука.

Добави коментар

Водещи новини