Интер Експо Център обяви преференциални цени за участие в MachTech&InnoTech 2017

  • 08 декември 2016 10:41

  • 1151
  • 0
Интер Експо Център обяви преференциални цени за участие в MachTech&InnoTech 2017
©

До 20 януари 2017 г. цените, на които ще се предлагат местата за изложението за индустриални машини и оборудване MachTech&InnoTech Expo, ще бъдат с 20% по-ниски от редовните.

Преференциалните цени, обявени от организатора Интер Експо Център, са за предстоящото ново издание от 4 до 7 април. Намалението се отнася както за български, така и за чужди производители и търговци, уточняват от изложбения център.

През следващата година ще се проведе седмото по ред издание на MachTech&InnoTech Expo, като заради своята тясна специализация през последните години изложението стана водещо за отрасъла.

Събитието успя да доразвие и задълбочи своите два профила - MachTech Expo в областта на металорежещите и металообработващите машини, инструменталното оборудване и метрологията, и InnoTech Expo с акцент върху автоматизацията, CAD/CAM/CIM системите, 3D принтирането и индустриалния софтуер.

Това е причината и за участието на чуждестранни компании, които в тазгодишното издание бяха от Гърция, Румъния, Италия, Германия, Турция и др.







 

Последвайте канала на

Novini.bg
1151 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини