Астро съветът днес: Време за любов, творчество и духовно търсене

  • 08 декември 2016 06:02

  • 4498
  • 0
Астро съветът днес: Време за любов, творчество и духовно търсене
©

Луната е в знак Риби и до 12:17ч ще се движи на празен ход. После влиза в знак Овен. Важните дела преместете за следобедните часове. До обяд се въздържайте от действия.

9-ти лунен ден продължава до 13:29ч. Съновиденията, които сте имали нощес, показват какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. Като правило всички езотерични школи посвещават деветия лунен ден изключително на процедури и ритуали по изчистване на кармата. Смята се, че в този ден Исус Христос е приел кръщението си. Езотеричните традиции съветват да се четат колкото може повече защитни текстове или поне сутрин, обед и вечер. Един от тях е Псалм 90 :”Който живее под покрива на Всевишния...” Храната до посочения час трябва да бъде колкото може по проста. Много е опасно да се преяде в 9-ти лунен ден. Трябва да се изключат от менюто опитване на нови продукти, както и продукти с изкуствен произход като кока-кола, фанта.

10-ти лунен ден започва от 13:29ч и продължава до 14:02ч на следващия ден. Денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти.

Десети лунен ден е ден на мъжката сила, отправена към създаване на семейство, дом. Много добро време за сключване на брак, тъй като този ден е свързан със семейството и рода. Семейство, създадено в това време има всички шансове да се превърне в могъщ род с предаване от поколение в поколение на традиции и реликви. Също така е много подходящ ден за сключване на брак на двойка, която иска много деца. Полезни и ефективни са особено сега водните процедури, къпането.

Ако в този ден все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

Секс - Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно - богат на оргазми.

Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм, често боледува и има по-малко късмет в живота и обратно, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има добро здраве, по-високи умствени способности и устойчив характер.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4498 0

Свързани новини

Водещи новини