Борислав Великов: В понеделник ще вземем мандата и веднага ще го върнем

  • 07 декември 2016 19:10

  • 9971
  • 3
Борислав Великов: В понеделник ще вземем мандата и веднага ще го върнем
© Булфото (архив)

Аз не бих казал, че на РБ му трябва задължително мандата. Явно президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е преценил, че ние сме работили добре през последните две години и за това ще връчи мандата на нас. Водим разговри основно с ГЕРБ. Утре сигурно ще говорим с ПФ и БДЦ. Мое мнение е, че в понеделник ще вземем мандата и веднага ще гов върнем. Това ще се реши след Изпълнителен съвет на РБ и заседание на ПГ на РБ, но няма смисъл в понеделник да вземем мандата и да се чудим какво ще го правим.

Това каза в предаването "Още от деня" проф. Борислав Великов, зам.-председател на ПГ на РБ. Явно на този парламент му изтича времето. Трябва да се постараем да свършим колкото се може повече полезна работа за хората. Ние уважаваме президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Той многократно подчерта, че този парламент може да излъчи стабилно правителство, примерно за 6 месеца и то да се захване с промените в изборната система. Не може за 10-12 дни оставащи на това НС да се правят промени в Изборния кодекс. Усилията на Плевнелиев да даде време на на всички парламентарни партии да помислят заслужават уважение, каза още Великов.

Трябва да се мобилизираме за предсрочните избори. РБ иска да разшири пространството в дясно. Знаем, че няма да е лесно, но ние не се боим. В РБ има достатъчно личности, които са се доказали, категоричен беше Великов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9971 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.12.08 | 16:47

3
вземете си куфарите на версаче и веднага са разкарайте.
Лили

2016.12.08 | 16:47

2
Как си подавате държавата жалко за народа
Българин

2016.12.08 | 16:05

1
"В РБ има достатъчно личности, които са се доказали, категоричен беше Великов." То от такива най-много ме е страх "доказа ли се"!

Добави коментар

Водещи новини